Három kiló heroin egy soproni sírban

Három kiló heroinra bukkantak a rendőrök egy soproni temetőben az egyik sírban, közölte a Kisalföld. Egy bűnszervezet Ausztriában is árulta a drogot, amelytől egy hónapon belül Sopronban ketten is meghaltak.

A soproni Balfi úti evangélikus temető egyik sírjából közel 3 kilogramm heroin került elő. A nehézdrogot 48 zacskóba porciózva rejtette el valaki egy kővel fedett sír földes részében. A drog piaci értéke 50 millió forint.

Grazban kedden két magyar férfit vettek őrizetbe, akik 100 gramm heroint akartak eladni valakinek, közölte a kisalfold.hu. Az osztrák hatóságok felvették a kapcsolatot magyar kollégáikkal, akik Sopronban két lakásban házkutatást tartottak, ám drogot nem találtak.

Végül a “főnök” mattersburgi őrizetbe vétele és kihallgatása során kiderült, a kábítószert a temető egyik sírjába ásva rejtegette a bűnszervezet.

Az is kiderült, hogy Sopronban emiatt a kábítószer miatt egy hónapon belül ketten is meghaltak már. A múlt héten az Ikva patakban talált halott férfi azonban nem emiatt vesztette életét.

index.hu

4050 / 1639 látogató

kapcsolódó cikkek

“Három kiló heroin egy soproni sírban” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. A heroin megtalálása előtti nap ugyanabban a temetőben temették el az egyik áldozatot…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × öt =