Sopron.info.hu

Három soproni dupla-dupla a bajnokverés alkalmával

  2011 febr 14 / #helyi

Remek játékkal végül magabiztosnak mondható győzelmet aratott csapatunka bajnok és kupagyőztes Zalaegerszeg ellen.

A kiegyenlített, küzdelmes első féidő után a másodikban egyértelműen a Kis-Rába menti Takarék SKC akarata érvényesült, amelynek három játékosa is dupla-duplát ért el a találkozón

TK, azaz Thomas Kelley 19 ponttal s 10 assziszttal zárta a meccset, amelynek végén az ő a felezővonal közeléből dobott triplájával nőtt 20 pont fölé a különbség. Mint kifejtette, éppen a három dupla-dupla mutatta, hgy mennyire csapat volt a csapat, mindenki tette a maga dolgát Akik pedig a pontszerzésből kevésbé vették ki részüket, ők is nagyon nagy munkát végeztek a védekezésben, tehát nem volt gyenge pontja az együttesnek.

A másik két dupla-duplázó a két magas emberünk volt! Darian Townes 18 pontja mellé 11 pattanót szedett – s korántsem mellesleg 4 szenzációs blokkolással is észrevétette magát. Szünet után már ettől is tartva, félve dobták el közelről a labdát a zalai centerek!

A meccs hőse azonban – bár tényleg mindenki hozzátette a magáét e szép diadalhoz – Szöszi, azaz Szabó Zsolt volt, aki 24 ponttal s 16 lepattanóval zárta az összecsapást! Ami ezen amúgy is kiemelkedő teljesítményen belül extra volt, az az, hogy Szöszi mind a hat tripláját a “helyére”, azaz a ZTE kosarába küldte…!

sakc.hu