Sopron.info.hu

HELP

  2008 júl 17 / #csak úgy

seat ibiza motorborito muanyagT. Mátyás vagyok és a segítségeteket szeretném kérni egy eltűnt autó alkatrésszel kapcsolatban: Sajnos egy váratlan műszaki hiba miatt tegnap Sopronban (2008.07.16) 22:30 körül a Várkerületen (Mária szobor mögötti úton a parkolóóránál az Erste Bank – Ékszerüzlet valamint a Herbaria előtt) fel kellett nyitnom a motorháztetőt és levettem a motorborító műanyagot az autómról (2003 Seat Ibiza).

Félretettük az útpadkának támasztva, majd a hibaellenőrzés után – egy jó óra elteltével 23:30 körül – továbbindultunk, és sajnos ezt az alkatrészt ott felejtettük a járda mellett. Mikor eszünkbe jutott, hogy ottmaradt a műanyag takaróelem (nagyjából az elhajtás után 10 perc múlva – 23:40 körül) visszaindultunk de már nem találtuk meg – sem ott, sem a környéken. Mellékelten küldök egy képet róla.

A felirat rajta 1,4 16V – a Seat jelen átlósan egy halvány karc látható. Ez a típus csak a 2002 utáni (új típusú) Seat Ibizák motorjára jó (vagy valakinek ereklyének a garázsajtóra :S) és sajnos elég nehéz beszerezni.

Amennyiben bármivel tudok segíteni a felkutatásában (bár valószínűleg reménytelen eset) várom a segítségeteket! A becsületes megtalálónak természetesen jár a jutalom!
t@mailmax.hu
Telefon 06-30

Köszönöm!