Henrici Duett Menü a Szélmalomban
Március 12-én, ára 7900Ft borral együtt! Horváth László Konyhafőnök Henrici étterem Kismarton és Kónya Tamás
jelentkezni:0036302355139
Amuse bouche:
Olíva olaj, sózott vaj, hummusz
Házi sütésű olajbogyós-, hagymás- és diós kenyér
Pácolt borjúnyelv kesudiós kelkáposztán
Blanc de noir 2008. Weninger Pincészet
Lazac és fogas carpaccio fürjtojással, parmezánforgáccsal és borsmentával
és
Korianderes, szezámolajos sárga uszonyú tonhal tatár daikon (retek) levélkékkel
Soproni Kékfrankos rosé 2009. Taschner Pincészet
Medvehagyma hableves
és
Szarvasgombás olajjal illatosított burgonya hableves rózsaszínre sütött kacsamell szeletkékkel
Soproni Királyleányka 2009. Ákos István
Fertő tavi harcsafilé levegőn szárított sonkában sütve, bazsalikomos vékonymetélten
és
Kókuszos garnélanyárs tavaszi tekerccsel , édes chili szósszal
Soproni Korai Piros veltelini 2009. Taschner Pincészet
Médiumra sütött marhahátszín spenótos burgonyatortán, Kékfrankossal készült hagymával
és
Báránylapocka karamellizált puliszkakorongon ratatouille-jal
Soproni Kékfrankos Balf 2007. Weninger Pincészet
Mangós-kókuszos tortácska csokoládé habbal, golgotagyümölcs fagylalttal
Soproni Zenit késői szüret 2008. Vincellér-ház
Petit Four
Soproni Cuvée 2006. Ákos István