Sopron.info.hu

Hévíz elött

  2009 márc 20 / #sport

Edzésen jártunk… Beszélgettem Végh Tibor vezetőedzővel:

Gratulálok a bravúros győzelemhez!

Nekem? A fiúk csinálták! Nekik kell!

Mit vár a hétvégi mérkőzéstől?

Bajnokaspiránshoz látogatunk, ennek ellenére a csapat célja a tisztes helytállás. Úgy gondolom vagyunk olyan felkészültek, hogy meglepetést tudunk okozni. Sok függ a futballban a napi formától. Felkészültünk és felkészülünk tisztességesen, megpróbálunk mindent megtenni a győzelemért! Sok mindenen múlik egy meccs, ami rajtunk múlik azt megtesszük! A szombati mérkőzésre az összeállításban nem terveztem változást, viszont a játékrendszerben némi változás várható,  4-4-2-ben játszik a hévíz, ezért még stabilizálnunk kell a védelmünket.

Sikerült utolérni az előző meccs legjobbjának választott Böcskör Zsoltot is: Köszöntelek! Örülök hogy nálunk játszol!

Én is örülök hogy itt vagyok! Jó érzés itt játszani!Szeretek itt edzeni, mert jó a közösség! Nem csak a meccseken vagyunk csapat, edzés után is összetartunk!

Hogy értékeled a legutóbbi csodálatos győzelmet?

Nálunkegy komplett csapatszellem van kialakulóban! Ha meccs van, akkor félre kell tenni mindent és csak a győzelemmel szabad foglalkozni! Én hittem a fordításban, hiszen a remény hal meg utoljára. Nem csak magunkért, a társakért is kell küzdeni! Ha mindenki így gondolja, akkor meglehet a győzelem.
Egyébként ritka az ilyen jó meccs! Örülök hogy győztünk!

Hévíz ellen akkor nehéz dolgotok lesz?

Kiemelkedő csapat ellen játszunk. Úgy kell kimenni hogy győzni fogunk! Ők is csak emberek, nem a Real Madrid! Mindenképpen a győzelemért megyünk a Balaton partra!

Személy szerint te mit vársz a csapattól a jövőben?

Nyáron komoly csapat lesz kialakulóban! Ezért edzünk, többiek is ezért dolgoznak!

Köszönöm, sok sikert a hétvégén!

Köszönöm!