Sopron.info.hu

Honvéd-Sopron 2-1 Arsenalról szó sem lehetett

  2007 okt 25 / #lapszemle

Honvéd-Sopron 2-1 Arsenalról szó sem lehetett Budapest, október 24., 21.25 A gyorsan megszerzett kétgólos hazai előny végül minimálisra csökkent.

Szűk 20 perc elteltével kétgólos előnyt mutatott a Bozsik-stadion eredményjelzője, és a hazai szurkolók ekkor már arról kezdtek el tanakodni: kedvenc csapatuk – a BL-ben a Slaviának egy hetest “gurító” Ágyúsok mintájára – akár az Arsenalhoz hasonló arányban is felülmúlhatja a soproniakat.

Az első félidő hátralévő részében Bárányosék azonban nem igazolták az optimizmussal teli előrejelzéseket. Fordulás után már egyértelműen a vendégek játszottak gólveszélyesebben, és többször is a levegőben lógott a szépítés, amelyet a vendégegyüttes végül a már a 14. percben beküldött cserecsatár, Aquino révén meg is szerzett.

A legvégén Abraham állíthatta volna vissza a kétgólos különbséget, azonban elhibázta a ziccert, a Honvédra így nehéz visszavágó vár.

Honvéd: Tóth I. – Schindler, Benjamin, Smiljanic, Tóth B. (Ivancsics) – Abass, Genito, Bárányos, Vincze Z. – Hercegfalvi (Palásthy), Abraham

Sopron: Varga Z. – Csikós, Farkas A., Fehér Z., Károlyi – Sifter – Freud (Aquino), Dancs, Györök (Birtalan), Zana – Belic G.: Bárányos (6.), Abass (17.), ill. Aquino (84.)