Sopron.info.hu

Hoppá Dombóvár

  2007 dec 15 / #sport

Hoppá DombóvárSördögök – Dombóvár December 13., csütörtök 19.00
Olyan időben, dimenzióban élünk, amikor a teleportáció még nem létezik. Ez a futurisztikus vízió (?), találmány, napjainkban sokszor elkéne segítségül. Csütörtökönként este hét előtt teszem le a lantomat, így a fiúk meccsére vittem azt is, mert az idő nem hagyott teret, hogy haza menjek letenni a segédeszközeimet, meg a pékárukat, amik egész du. a táskámban illatoztak.

Az első negyedről sikeresen le is csúsztam, de nyugodtan konstatáltam az eredménykijelzőn, hogy vezet a Sopron nyolc ponttal. 20 – 12! Az esti mérkőzés pompás volt, nem érhette rossz szó a kisördögök háztáját. Lesko most formában volt! Dinamikus, lendületes csapatjáték volt a jellemzője a csütörtöki mérkőzésnek.

A tavalyi, hiányos, csapat szellem itt nem bújik el, amit érezni a fiúkon is. Bradley mást nem is dobott, mint triplákat, ez a beszéd! A vendégek és a soproniak pár zsákolással szórakoztatták a boldog közönséget. A meccsnek teljesen pozitív volt a hangulata.

A Sördögökön látszik, hogy szeretnék magukat az élvonalban tudni. Elvileg minden lehetséges, gyakorlatilag jó úton haladnak. A meccs végén történt azért több hazai faultolás és számos eladott labda is, amire talán nem volt szükség.

Esti fáradságom ellenére, jól szórakoztam, és örültem a kiérdemelt győzelemnek. 40 – 31, 60 – 43, 78 – 61. Az itthoni levegő úgy tűnik valóban csodákat művel. Idén, Karácsony előtt, 19 – én láthatjuk őket utoljára játszani, hazai pályán a zalaikkal.