Sopron.info.hu

Hosszú távra tervezünk!

  2009 márc 25 / #lapszemle

Igen csak megnõtt csapatunk és játékosaink ázsiója Európában a bravúros nemzetközi szereplésünk következtében. Török Zoltán ügyvezetõnk így különösen nagy kihívás elé került, amikor elkezdte összerakni a jövõ évi csapatot. Ahogy azt már megszokhattuk, klubunk hosszú távra tervez és ebben a tervezési folyamatban a mai napon egy nagyon fontos állomáshoz érkeztünk. Török Zoltán majdhogynem csapatot hirdetett!

Amint azt már több helyütt is elmondtam, számomra nagyon fontos, hogy a hosszú évek fáradtságos munkájával kialakított és rendkívüli büszkeséget jelentõ csapatunk gerince továbbra is együtt maradhasson. Ennek jegyében kötöttük meg az alábbi szerzõdéseket: a jövõre még szerzõdéssel rendelkezõ Honti Kata, Jelena Milovanovic, és a 2011-ig szerzõdött Krivacevic Tijana mellé újabb kontraktusok kerültek aláírásra.

A csapatkapitány Eördögh Edit, valamint Amber Holt, Hadarics Kinga és Semsei Barbara újabb 1 évvel hosszabbította meg szerzõdését. Horti Dóra pedig 2011-ig, újabb két évre írt alá. Ugyancsak örömteli hír, hogy Jelena Milovanovic, a már meglévõ, és 2010-ig szóló szerzõdését további 1 évvel, 2011-ig hosszabbította meg velünk! A magas szintû szakmai munkáért a jövõben is Székely Norbert és Kellerné Seres Éva felel.

Ha jól veszem ki szavaidból, a töretlen fejlõdés nemcsak a jövõ évre biztosított!

Azt gondolom, a ránk váró hatalmas kihívások elõtt fontos a nyilvánosság elõtt leszögezni: a csapat egy emberként, kizárólag az elõttünk álló feladatokra koncentrálva készül, a klub pedig megnyugtató úton halad abba az irányba, hogy játékosait tartósan is az MKB EUROLEASING-hez kösse és bizonyítsa, hogy hosszú távra tervez. Nagyon örülök annak, hogy a játékosok partnerek voltak!

Mi a helyzet a fentebb nem említett játékosokkal?

Velük még egyeztetünk és bizakodunk, de ma már nem a tárgyalásokon, hanem kizárólagosan a játékon a hangsúly.

Gondolom a tárgyalások során ez is kiemelt szempont volt, hogy csapatunk teljes mértékben a munkára koncentrálhasson az elõttünk magasodó feladatok elõtt.

Ebben az idõszakban már nincs helye olyan tevékenységnek, amely figyelmünket elvonná a kezdõdõ “nagy tavaszi hadjárat” feladataitól! Az együttes és a klub minden tagja, így én magam is, mától csak az elõttünk álló sorozatok, jelen esetben a kupadöntõ, a FINAL4 és a bajnoki rájátszás mérkõzéseinek minél sikeresebb teljesítésére koncentrálunk! Csapatunk a formába hozatal végsõ fázisába lépett, és ennek minden területen meg kell nyilvánulnia! Bízom benne, hogy a bejelentések tovább erõsítik közösségünk és egyre növekvõ szurkolótáborunk hitét, fanatizmusát!

wb-sopron.com