Sopron.info.hu

Hungarian All Stars

  2007 nov 14 / #programajánló

Hungarian All StarsA Deadcode Produkció magyar, pontosabban soproni fenomén. A Hyperspace egy évtizede – 11 éve – fúródott be a techno stílust kedvelők köztudatába. Mi, soproniak, valami egészen különleges buliknak lehettünk szem-láb-fül tanúi. Dj Hot X még csak kóstolgatta és álmodta a ‘sztár dj’ fogalmát.

Két társa és jómaga, kemény munkával, sok – sok éjszakázással és még több maximálisan profi szervezéssel érték el, a ma már nemzetközinek számító tekintélyüket.

Sajnos, Sopronban hosszú távon nem hozhattak nyereséget a bulik, hiszen híresebbnél híresebb, igényes zenét játszó dj-k nem két Forintos gázsi ellenében zenélnek.

A magas költségekkel járó Hyperspace-t Sopronban nem lehetett kitermelni. A tökéletes helyszín hiánya miatt is, a fővárosba kényszerültek vinni e soproni találmányt. A mai napig tömegeket vonz a Deadcode által lezsírozott rendezvények sorozata.

A fiúk, nem elfelejtve azt, hogy hol kezdték, Sopronban is rendeznek bulikat. Pénteken, bemelegítésként itt kezdik All stars estjüket. Hot X, Chriss, Tommyboy, Coyote és Igor Do’urden fogják a bakeliteket a lemezjátszókra pakolni, az egyetlen, igényes Colosso Grand-ban.

Végre egy pénteki színvonalas buli, ami esélyt ad két nap pihenésre!

November 16. Start 22.00 óra Belépő 2000 Ft, lányoknak 24.00-ig 1000 Ft