Sopron.info.hu

II. Nemzetközi Audi Quattro (UrQuattro) találkozó

  2008 júl 28 / #programajánló

II. Nemzetközi Audi Quattro (UrQuattro) találkozó2008 július 31.-e és augusztus 2.-a között kerül megrendezésre a 2. Nemzetközi Audi Quattro (UrQuattro) Találkozó Győr és Sopron térségében. A találkozó a magyarországi Quattro Club szervezésében, a soproni Walter Autóház Kft, a Porsche Hungária, a www.sportquattro.hu és a Maratix Kft. támogatásával kerül lebonyolításra.

Ha Ön is kíváncsi a rallysportot és az utcai autózást forradalmasító legendás Audikra látogasson el 2008. augusztus 2.-án szombaton délelőtt a soproni Walter Autóház Kft. telephelyére, ahol közelebbről is megismerkedhet az autókkal és tulajdonosaikkal.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei találkozó résztvevői között több Gruppe 4.-es Audi Quattro versenyautót, illetve igazi különlegességekként egy Audi S1 versenyautót és annak az utcai változatát egy Audi Sport Quattro géjárművet is vendégül láthatunk majd. Ez utóbbi július 24.-étől a soproni Walter Autó Kft. szalonjában is kiállításra került és már a találkozó előtt is megtekinthető”