Sopron.info.hu

illegal drums party

  2007 júl 20 / #programajánló

illegal drums partyA város egyik kis boltjában bukkantam rá egy fekete – fehérrel nyomtatott szórólapra. Egy barlang nagy falai és tátongó bejárata látható rajta, nevezetesen a fertőrákosi Kőfejtő bejárata. Ez már maga feltűnő volt számomra, így vettem egy lapot. A kocsiban nem hittem a szememnek. A kőbarlangban rendezvény lesz! Még hozzá, könnyű zenei! Az UNICEF Magyar Bizottsága és a Fertőrákosi Önkormányzat jótékonysági hangversenye után, tizenegytől kezdődik az Illegal Drums partija. Már tavaly is volt egy, amiről én, speciel nem tudtam. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.

A helyszín egyáltalán nem mindennapi, így a zene hangzása is biztos eltér majd a megszokottól. Több dj is fellép az est folyamán – Duke, Sunface, Stillhalter, Gazza, Geel és a Fanatikz -, lesz egy kongás és két emberke, akik videó dzsokézást veszik majd a kezük közé. A belépés ingyenes, az ital árak teljesen korrektek. Ez egy kész felüdülésnek számít a fesztiválok hada közepette.

A klíma is frissnek ígérkezik, a barlang a Napot nem mostanában látta! Szerintem, mindenképp érdemes és érdekes móka lesz. Barlangászást, szombat éjjel mostanában úgysem terveztem. Legyen meglepetés ez az est!

23:00 – 00:30 Duke
00:30 – 02:00 Sunface
02:00 – 03:00 Stillhalter /Smashing Beats/
03:00 – 04:30 Gazza /Nephryte Heaven/
04:30 – 06:00 Geel
06:00 – 07:30 Fanatikz

KONGA: Toxi
VJ: Balint, Beeco

 

Zsuzsesz