illegal drums party

illegal drums partyA város egyik kis boltjában bukkantam rá egy fekete – fehérrel nyomtatott szórólapra. Egy barlang nagy falai és tátongó bejárata látható rajta, nevezetesen a fertőrákosi Kőfejtő bejárata. Ez már maga feltűnő volt számomra, így vettem egy lapot. A kocsiban nem hittem a szememnek. A kőbarlangban rendezvény lesz! Még hozzá, könnyű zenei! Az UNICEF Magyar Bizottsága és a Fertőrákosi Önkormányzat jótékonysági hangversenye után, tizenegytől kezdődik az Illegal Drums partija. Már tavaly is volt egy, amiről én, speciel nem tudtam. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.

A helyszín egyáltalán nem mindennapi, így a zene hangzása is biztos eltér majd a megszokottól. Több dj is fellép az est folyamán – Duke, Sunface, Stillhalter, Gazza, Geel és a Fanatikz -, lesz egy kongás és két emberke, akik videó dzsokézást veszik majd a kezük közé. A belépés ingyenes, az ital árak teljesen korrektek. Ez egy kész felüdülésnek számít a fesztiválok hada közepette.

A klíma is frissnek ígérkezik, a barlang a Napot nem mostanában látta! Szerintem, mindenképp érdemes és érdekes móka lesz. Barlangászást, szombat éjjel mostanában úgysem terveztem. Legyen meglepetés ez az est!

23:00 – 00:30 Duke
00:30 – 02:00 Sunface
02:00 – 03:00 Stillhalter /Smashing Beats/
03:00 – 04:30 Gazza /Nephryte Heaven/
04:30 – 06:00 Geel
06:00 – 07:30 Fanatikz

KONGA: Toxi
VJ: Balint, Beeco

 

Zsuzsesz

4047 / 1429 látogató

kapcsolódó cikkek

“illegal drums party” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. denagyon jó lesz :D jöjjön mindenki! nagy buli lesz:D az előző is nagyon jó volt ez meg csak mégjobb! :D puszi

  2. Iszonyat jó volt ez a buli! Jó zene, de a helyszín az lenyűgöző!!!Végre nem az a megszokott sablon buli! Arról nem is beszélve h manapság nem igen engednek be sohova sem ingyen!!! Már várom a következő ilyen bulit és mindenkinek csak ajánlani tudom h legközelebb nézzen le Fertőrákosra, az Illegal Drums buliba!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét + 4 =