Sopron.info.hu

Indul a szállásfoglalás!

  2007 ápr 27 / #Volt Fesztivál 2007

VOLT 2007 Május 2-án déli 12 órától indul a szállásfoglalás a VOLT Fesztivál honlapján. A szervezők minden vendég számára azt javasolják, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel időben foglalják le szállásukat!

Május 2-án déli 12 órakor indul a VOLT Fesztivál megújult, online szállásfoglaló rendszere, amely a VOLT látogatói számára több ezer soproni vendégágyat kínál fel a kollégiumoktól a legmenőbb szállodákig. A szervezők azt javasolják, hogy a VOLT-osok időben gondoskodjanak szállásukról, a korábbi évek tapasztalatai és az idei, a szokásosnál is nagyobb érdeklődés miatt a fesztivál előtti hetekben már nehezebb lesz szabad helyet találni Sopronban.

Tavaly a VOLT Fesztivál helyszínén fellelhető néhány száz faház mindössze egyetlen óra alatt (!) kelt el. Éppen ezért az idén a faházakat csak a VOLT KLUB tagjai (www.volt.hu/klub ) foglalhatják le május 2-án déli 12 órától. Ugyancsak a VOLT KLUB-osok vehetik igénybe Sopron legújabb, színvonalas kollégiumát. A “VOLT KLUB PANZIÓ” névre keresztelt kolesz a honlapról foglalható.

A VOLT Fesztivál helyszínén működő kempingben a sátrazás a jegyvásárlók számára ingyenes.