Sopron.info.hu

Interjú Csertői Auréllal

  2006 nov 29 / #sport

Interjú Csertői AuréllalAkit az elmúlt idők történései nem tettek közömbössé a soproni focival kapcsolatban, azoknak egy jó hírrel szolgálhatunk. Selymes Tibort a Fehérvár csapatával bronzérmet, és Magyar Kupát nyerő Csertői Aurél (41) váltja.

Sopron.Info.hu: Nehéz helyzetben lévő, problémákkal küzdő csapatokkal ért el sikereket (Siófok, Fehérvár), és most egy újabb komoly feladat a Sopron gatyába rázása. Specialitása a válságmenedzselés?

Csertői Aurél: Nem hinném, példa rá, hogy a Fehérvár csapatával egy év nyugalomban dolgozva 3. helyet illetve kupagyőzelmet értünk el.

Sopron.Info.hu: Simon Tibor és Pintér Attila után komoly elvárásokkal viseltetünk a magadfajta fiatal agilis edzők iránt. Meg tudsz majd felelni a várakozásoknak? Mire tartod alkalmasnak a jelenlegi keretet?

Csertői Aurél: Nagyon szeretnék. A  jelenlegi keret egy erős középcsapatnak felel meg.

Sopron.Info.hu: Sopron veszélyes hely edzői szempontból. Nem félsz, hogy az elődeid többségéhez hasonlóan, neked is azonnal produkálnod kell?

Csertői Aurél: Nem félek, szeretem a kihívásokat.

Sopron.Info.hu: A bajnokság végéig kötöttetek szerződés. A kölcsönös óvatosságnak köszönhető, hogy nem hosszabb távú a megállapodás?

Csertői Aurél: Igen.

Sopron.Info.hu: Lehet, hogy még korai a kérdés, de milyen posztokon tartod fontosnak a csapat megerősítését, a hírek szerint télen a csapat legnagyobb erősége Rabócky Balázs, és Feczesin is távozik a csapattól, Őket kivel akarod pótolni? Magyar vagy külföldi játékosokban gondolkozol?

Csertői Aurél: Neveket még nem mondanék, jó játékosokkal szeretnénk őket pótolni esetleges távozásuk esetén.. Szükségünk lenne egy védekező középpályásra.

Sopron.Info.hu: Biztosra veszem, hogy ha a közönség látja, hogy a csapat csúszik-mászik, küzd, akkor a újra a csapat mellé áll. Sok sikert kívánok!.

Csertői Aurél: Nagyon köszönöm

 

Csertői Aurél     

1965 szeptember 25-én született Győrben
játékospályafutása:
Abda
Rába Eto
Győri Dózsa
Haladás
Rába Eto
MTK
Kispest
Pápa
Abda
268 meccs /60 gól
válogatott: 11 meccs / 1 gól
edzőként:
Győri Eto utánpótlás
Győri Eto 2003 tavasz
Siófok 2003/2004
FC Fehérvár 2004/2006 ősz