Sopron.info.hu

Irigy Hónaljmirigy szuperkoncert Sopronban!

  2007 aug 01 / #programajánló

Soproni Nyár  A Soproni Nyár rendezvénysorozat következő programjaként napjaink egyik legsikeresebb magyar könnyűzenei produkciója, az Irigy Hónaljmirigy látogat el augusztus 5-én, vasárnap este a Lővér Kempingbe.
 
 A nagysikerű, tavaszi Budapest sportarénás koncert előtt napvilágot látott „K.O. Média” című nagylemezük néhány hónap alatt aranyozódott be. A soproni program a budapesti nagykoncert műsorára épül: a nyolc énekes-zenész-parodista 120 perces élő nagykoncertet ígér, amely keretében az elmúlt jó néhány év megannyi slágere halható lesz majd. A koncert nem egyszerű hangverseny, hiszen a TV2-n is látható Mirigy-sorozat főszereplői igazi showman-ek, számos geggel és paródiával várják a soproni közönséget.


 
 Megkérdeztük Sipos Pétert, a banda frontemberét, mire is számíthatunk az augusztus 5-ei, soproni koncert alkalmával? „Sopronban is hozzuk a már tőlünk megszokott formát: csupa komolyság, semmi mosoly…:-) Mondom, semmi mosoly!”
 
 Az Irigy Hónaljmirigy koncertje vasárnap este fél 9 után kezdődik, kapunyitás este 7-kor. Belépőjegyek elővételben 2000 Ft-ért válthatók Sopronban a Pro Kultúra jegyirodában (Liszt Ferenc u. 1.), az Impresszióban (Várkerület 6.), a Várkerület 85. alatti Gyógynövényboltban és az InterSparban található Trend Optik Stúdióban. A koncert napján a helyszínen 2500 Ft-ért kaphatók jegyek.
 10 év alatti gyerekek felnőtt kísérővel ingyen vehetnek részt az eseményen.