Sopron.info.hu

Jakupcsek: négyből semmi

  2008 ápr 16 / #csak úgy

Azért nem semmi ország az, ahol a második számú kereskedelmi tévé regeli hírműsorába olyan dilettánsok beülhetnek, mint Jakupcsek Gabriella, a hazugságvizsgálóval (is) ótvaros nagyot bukó, szigorú matektanárnőre emlékeztető “riporter” vagy “műsorvezető”.

Kezdődött ott a dolog, hogy hétfőn a Reakció egyik szerkesztőjével készített “riport” során mondott nagyon vadakat (leszélsőbalozta az újságot aminek a nevét sem tudta és az egy évvel ezelőtti pólóvásárlási próbálkozást önkényesen a jelenbe helyezte), majd egy Virág elvtársra emlékeztető nagyvonalú legyintéssel elintézte az egészet, hagyjuk, jó az úgy.

Ma reggel a Lipótvárosi haccacárét közvetve kiváltó Hungarica nevű zenekar (az ő koncertjükre akart jegyet venni egy nő, és tört ki a botrány valami zsidózás/lökdösődés miatt) egyik stábtagjával ült le beszélgetni Gabika, de megint nagy volt rá a nadrág.

A felütés máris lendületes volt, aszongya “Gögl Gábor, a Hungarica zenekar menedzsere, alkalmi gitárosa Sopronból, a cívisvárosból. Ez így korrekt?” Nem, nem az. Göbl Gábor a Moby Dick basszusgitárosa, a Hungarica szervezője (na jó, ez még talán befér menedzsernek szódával) és soproni ugyan, de Sopron nem egyenlő Debrecennel, a cívisvárossal. Nem rossz mi?

A videón az is látható/hallható, hogy Gabika a bakik után azonnal ráveri a balhét a szerkesztőkre, ami kifejezetten elegáns húzás volt, gratulálunk innen is. Kíváncsian várjuk a szerda reggelt, vajon mi következik? Lefasisztázott államtitkárok? Balettáncosnak nézett bokszolók?

comment.blog.hu