Sopron.info.hu

Jön a Kis Vuk!

  2008 márc 07 / #mozimánia

Jön a Kis Vuk!A kis Vuk című 3D-s animációt április 17-től vetítik a budapesti mozik – tájékoztatott a forgalmazó Budapest Film. A bemutatót a Budapest Film közlése szerint eredetileg tavaly szeptemberre tervezték, az időpont azóta többször módosult

Vadászok törnek az erdőre, egyedül a helyi vadőr tolókocsihoz kötött fia és az ő nagyothalló kutyája próbálja megállítani a vadorzókat. A környék azonban nemcsak puskaropogástól hangos, egy vándorcirkusz is a közeli réten ver sátrat. A Trilibusz cirkusszal különös, hóbortos állatsereglet is érkezik, akiket Balfék és Jobbfék gondoz – ám a társulat igazi feje a direktor félelmetes felesége, a titokzatos múltú Arcadonna. Amikor Kis Vuk, a bátor növendékróka körülszaglászik a lakókocsik körül, az egyik plakáton a saját, rég nem látott apját ismeri fel. Gondolkodás nélkül a kiszabadítására siet. A támadás eredménye azonban csupán a teljes káosz.

Vuknak most egyszerre kell megmentenie a családját, kiszabadítania a cirkuszban raboskodó állatokat és elűznie az egyre bátrabban pufogtató vadászokat. Egy fiatal és tapasztalatlan róka számára már a küldetés harmada is lehetetlen: Vuk azonban nem gondolkodik sokat, belevág élete legnagyobb kalandjába. Néhány segítőkész gyerek, pár bolondos négylábú és sok bátorság segítségével bármi megtörténhet.

színes magyar-angol animációs film, 80 perc, 2007
Dolby Digital

rendező: Gát György, Uzsák János
író: Fekete István
forgatókönyvíró: Gát György, Dóka Péter
producer: Gát György
szereplő(k):
Gálvölgyi János
Gubás Gabi
Kulka János
Dörner György
Csőre Gábor
Bodrogi Gyula
Reviczky Gábor
Borbás Gabi

Forrás: Port.hu
Hvg.hu