Sopron.info.hu

Jön a Rémálom az Elm utcában folytatása!

  2009 jan 21 / #mozimánia

Egyes teóriák szerint Angelina Jolie volt férje formálja meg Robert Englund kultikus karakterét, Freddy Krugert a Rémálom az Elm utcában remake-jében.

Brad Fuller, az Rémálom az Elm utcában feldolgozásának producere bejelentette, új Freddy Kruger után szimatolnak, mivel a gyerekgyilkos eredeti megformálójára, vagyis Robert Englund szolgálataira nem tartanak igényt. Úgy tűnik, a keresés nem okozott fejtörést az alkotóknak, a választás ugyanis az Oscar-díjas Billy Bob Thortonra (Pengeélen) esett.

A hírt Englund mesélte el az egyik tengerentúli rádióállomás műsorában, ahol épp a Jack Brooks: Monster Slayer című horror-komédiáját promótálta. A 61 éves élő legenda elmondta, nagy rá az esély, hogy a szerep kedvéért Thorton veszi fel az vörös-fekete csíkos pulóvert.

A Rémálom az Elm utcában Wes Craven 1984-ben készült horrorklasszikusának újragondolása. A történet szerint Freddy Kruger úgy végzi ki az áldozatait, miközben azok épp szunyókálnak. A forgatókönyvet Wesley Strick (A rettegés foka, Doom) írta, a producer pedig a Texasi láncfűrészesen bábáskodó Michael Bay. Direktort azonban egyelőre nem szerződtettek le. A bemutatót, korábbi információk alapján, 2010-ben tartják.

Forrás: One Média Hírügynökség