Sopron.info.hu

Joshi Bharat 45 milliót gyűjtött a beteg gyerekeknek!

  2008 dec 21 / #csak úgy

Élő műsorral jelentkezett Dec 18-én délután a TV2-n Joshi Bharat. E hónap elsejétől az indiai sorselemző műsora nem csupán a szórakoztatást és a tanácsadást, hanem a beteg gyerekeknek való segítést is céljául tűzte ki.

Rengetegen Sopronból is éltek az adakozás lehetőségével és a segítségnyújtással.

Akik figyelemmel követték Joshi Bharat műsorát, azok tudják, hogy a TV2 délutáni beszélgetős műsora december 1-jétől adakozásra biztatta a nézőket. A műsorban elhangzó emeltdíjas telefonszám tárcsázásával a Szent László Őssejt Alapítvány beteg gyerekei részére gyűjtöttek pénzt. A cél az volt, hogy a Szent László Kórház egy életmentő monitorrendszert vásárolhasson a kis páciensek számára.

Ez az adakozás zárult le élő adásban, a stúdióban ott volt dr. Kriván Gergely főorvos, aki számára a helyszínen derült ki, hogy sikerült összegyűjteni a pénzt az áhított monitorrendszerre. Az adásban vendégek voltak még a korábban szerepelt nehéz sorsú családok, akiknek beteg kisgyermekekről kell gondoskodniuk.

Ők is elmondták, mennyi pénzre lenne szükségük, és szintén Joshi műsorában derült ki, mekkora adományra számíthatnak. Adakozni azonban nem csak az emeltdíjas telefonszámon keresztül lehetett, több néző felajánlott tíz- vagy százezres értékű tárgyi ajándékokat is.

A Végeredmény: 45.000.000.- ft gyűlt össze az adományokból!

Story online.