Sopron.info.hu

Karnyújtásnyira az aranytól!

  2009 ápr 25 / #lapszemle

Vasárnap 17 órától már a negyedik mérkõzését játssza a héten csapatunk és a Szeged, a bajnoki döntõ erõltetett sorozatában.

Pénteki gyõzelmünkkel egy lépésre kerültünk a címvédéstõl, melyet Székely Norbert szerint vasárnap el is érhetünk, ha legalább a pénteki teljesítményünket tudjuk hozni.

“A kiegyensúlyozott támadójátékunkkal elégedettek lehettünk pénteken. Nem csak a dobott 97 pont miatt, hanem mert hat játékosunk zárta a mérkõzést 10 pont felett. A szegedi találkozóhoz képest most sokkal több támadást vezettünk.

Ezt hiányoltam leginkább szerdán. Sokkal nagyobb iramot diktáltunk, és hiába változtatott többször is a védekezésén a Szeged, nem tudta megtörni a ritmusunk. Bízom benne, hogy ezt a szintet vasárnap is tudjuk tartani.

A védekezésünkbe az elsõ félidõben sok hiba csúszott, különösen a pick-and-roll helyzeteknél hibáztunk. Nem voltak pontosan az elmozdulásaink, 1-1 helyzetekben nem voltunk hatékonyak. A szünet után is sok pontot kaptunk, de már jóval stabilabb védõjátékkal léptünk fel.

Vasárnap természetesen gyõzni szeretnénk, de ez csak akkor sikerülhet, ha tovább haladunk abba az irányba, ahol tegnap is jártunk.

A Szeged pénteken is megmutatta erejét, otthonában meg különösen veszélyes ellenfélnek számít. A hírek szerint szurkolóinkra is számíthatunk, és bízom benne, hogy hathatós támogatásukkal bearanyozzuk a vasárnapu(n)k!”

wb-sopron.com