Sopron.info.hu

Katlanként forrjon az ARÉNA!

  2009 febr 20 / #lapszemle

Pénteken 18 órakor játssza csapatunk a Bourges elleni negyeddöntõ második mérkõzését, melynek tétje jelentõsen megnõtt a tegnapi bravúros gyõzelmünket követõen. A mérkõzéssel kapcsolatos elõkészületek a megszokott menetrend szerint zajlanak.

Az óriási érdeklõdés miatt azonban megkérjük szurkolóinkat, hogy minél elõbb érkezzenek a csarnokba, és foglalják el helyeiket!

Elõvételi jegyárusítást nem tartunk, kizárólag a helyszínen lehet belépõjegyeket vásárolni, melyeket a Krakkó elleni mérkõzésnek megfelelõ áron válthatnak meg. A kapukat 16 órakor nyitjuk, bérleteseink helyét 17.30-ig tartjuk fenn! Megértésüket köszönjük!

Teremtsünk dudákkal, kereplõkkel forró hangulatot már a bemelegítésre! Akinek van valamilyen klubhoz kapcsolódó meze, pólója, kérjük jöjjön abban. 17 órától kisebb játékokkal várjuk a csarnokba érkezõket.

Kérjük szurkolóinkat, hogy végig sportszerûen, teljes erõvel buzdítsák csapatunkat, függetlenül a mérkõzés aktuális állásától! Pénteken is ZÚGJON A HAJRÁ SOPRON!

Székely Norbert: “Szurkolóinkkal karöltve behúzhatjuk a pénteki mérkõzést is!”

Láthatóan jól felkészültünk a Bourges ellen, megfelelõen koncentráltunk az elsõ percektõl fogva. A második negyed közepénél volt egy fordulópont. Ekkor 7 pontos hátrányba kerültünk, de a zónával megfogtuk õket, sõt, a mérkõzés irányítása is a mi kezünkbe került.

Ennek eredményeként a szünet után nagy önbizalommal, pontosan játszottunk, és már az emberfogásos védekezésünk is az elvárt szinten mûködött. Átmeneti játékra tudtuk kényszeríteni ellenfelünket, melyre az alap taktikánk épült.

Az utolsó negyedben már tudatosan lassítottuk a játékot. Stabil védekezéssel ekkor is uraltuk a játékot, de sajnos az utolsó két percben elvesztettük a ritmust, kicsúszott a kezünkbõl az irányítás. A bravúr azonban így is sikerült!

Pénteken is nagy iramot akarunk diktálni, de biztos, hogy még nehezebb dolgunk lesz. Most már rajtunk is lesz teher, és vélhetõen a játékainkra, a zónánkra is felkészülnek, mellyel kedden alaposan megleptük õket.

Ha netán szoros végjátékra kerül sor, vagy a mi javunkra billen a mérkõzés során a mérleg nyelve, akkor viszont rajtuk lesz újra nagyobb teher, hiszen számukra váratlan búcsúra kényszerülhetnek.

Bízom benne, hogy szurkolóink már a bemelegítésre forró hangulatot teremtenek, és segítségükkel be tudjuk húzni hazai pályán a mérkõzést!”

wb-sopron.com