Két vezető színészt tettek ki Sopronból

Vásári Mónika és Laklóth Aladár, az elmúlt évad két vezető színművésze búcsúzik a soproni Petőfi Színháztól. Darvasi Ilona direktor a következő évadra nem talált számukra egy feladatot sem.

Laklóth Aladár elmondta: Sopronban darabszerződések vannak, s ez a helyzet azt jelenti, hogy a következő évadra nincs munkájuk. Ő egyébként telefonon értesült róla, hogy jövőre egyetlen apró szerepet sem találtak neki.

Laklóth Aladár a Kisalföldnek adott tavalyi interjújában beszélt arról, hogy ha alkalma nyílna rá, szívesen lenne Sopronban színházigazgató. Vásári Mónika szerint – aki barátja és volt osztálytársa is Laklóthnak – ezek után megfagyott körülöttük a levegő.

A lap információi szerint több kedvelt színművész is távozik a soproni teátrumból, de Darvasi Ilona direktor szerint erről még korai beszélni. – A szerződtetések most vannak folyamatban, május végéig még bármi változhat. Nem is értem, miért kell ezt a kérdést addig feszegetni – reagált, majd annyi konkrétumot árult el, hogy Vásári Mónika és Laklóth Aladár valóban nem folytatják a Petőfiben.

index.hu

13855 / 2742 látogató

kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt − négy =