Sopron.info.hu

kevés

  2007 ápr 14 / #sport

A mérkőzés első harmadát, átaludta mindkét csapat, ám az látszott, Bonetti taktikáját nem a támadásokra építette. Mindha féltünk volna a kispestiektől, akik ezt ki is használták, és meddő mezőnyfölénybe kerültek.
Egy kiesés réme által fenyegetett csapat esetében, elvárná az ember, hogy mindent megtegyenek a vezetésért, a “mi” fiaink, pedig, mint indiszponált ifisták, úgy szőtték a támadásaikat. Ez első félidő alapján is elmondható, hogy ez a játék kevés lesz az NB1.-hez.

A félidőben meghallgathattuk a 2012 -es Európa bajnokság magyar főcimdalát, ami az eurodisco legsötétebb korszakát idézi. Mintha Dj Bobo tenne erőszakot Hevesi Tamáson. Ahogy mellettem megjegyezték, ha ezen múlik, akkor b***hatjuk.

A második félidő annyiban kezdődött másként, hogy térfelet cseréltek a csapatok. Az addig eltelt idő alapján arra lehetett számítani, hogy egy gól eldönti a mérkőzés sorsát. Ezt a gólt az 53.-dik percben a Kispest meg is szerezte. Ám a gól, mind ha a mieinknek tett volna jót, és rövid időn belül tizenegyest harcoltak ki, amit Fece ki is hagyott, de szerencsére nem adták fel, és Sira Pisti révén egyenlítettek. Ezt követően továbbra is fölénybe maradtunk, és az utóbbi időben gyengébben teljesítő, Horváth Andris révén a vezetést is megszerezhettük volna. Sira Pistát lecserélik, mint minden gólja után mostanában. A végén még Fecét kiállították visszarúgásért, amivel nagyon megnehezítette a következő meccsre a csapat dolgát. Az utolsó öt percben a kapunkhoz szögezett minket a Kispest de szerencsére megúsztuk.

A meccset értékelve, észrevehető volt, mintha – ha kesésért vívott harcban legnagyobb ellenfelünk, – a Tatabánya aktuális mérkőzését figyelte volna végig a gárda. Amíg kikapásra álltak, nem nagyon strapálták magukat, de ahogy élesedett a helyzet, egyre többet adtak ki magukból. Az első osztályban maradáshoz ez a játék kevés lesz.

[gv data=”http://www.youtube.com/v/b7OV6KaDZ-0″][/gv]

Feczesin kihagyott 11-ese

FC Sopron – Budapest Honvéd 1-1 (0-0)
Sopron, 3500 v 3000 v 2500 vagy inkább 1200 (????????????)néző
vezette: Szabó Zs.
Sopron: Takács – Rus, Sifter, Radu, Dragomir – Dancs – Sira (Lázár, 75.), Horváth A., Munteanu, Magasföldi (Cigan, 69.) – Feczesin
Bp. Honvéd: Tomic – Schindler, Debreceni (Benjamin, a szünetben), Pomper, László – Dobos (Bogdanovic, 62.), Genito (Zana, 74.), Szabó T., Ivancsics – Abraham, Koós
gól: Sira (67.), illetve Koós (52.)
kiállítva: Feczesin (86.)
sárga lap: Dancs (28.), illetve László (86.)