Sopron.info.hu

Ki nyer ma?

  2007 aug 04 / #programajánló

Ki nyer ma?Ma a Vasashoz látogat csapatunk, ahhoz a Vasashoz, ahonnan távozott legnagyobb erősségük, a Sopronba is csábított Kenesei Krisztián, ahol a csapat honlapján fel tették a kérdést. Van-e élet Kenesei után? Minden bizonnyal van, de a csatársor, akárcsak a mienk gyengének tűnik, tehát valószínű, hogy nem egy gólgazdag meccs vár az érdeklődőkre.

Erre a dologra Détári is kitért a meccs előtti nyilatkozatban , de azt is látnia kéne, hogy nálunk se rózsásabb a helyzet. Talán plusz motivációt ad Pintérnek, és Fehérnek, hogy előző csapatuk ellen játszhatnak, de talán erre nem is lesz szükség, hiszen a két meccsen elért 1 pont, talán hajtja majd őket.

A Vasas szimpatizánsai, meglehetősen pesszimisták, mivel a klub honlapjára feltett szavazáson, csak  21% vár fölényes hazai sikert; és 34% sovány győzelmet. 15%  osztozik a beharangozó írójával, miszerint két csatár nélküli csapat döntetlenjét láthatjuk, de nincsenek kevesen (19%), akik szerint mélyrepülés, és akik szerint vereség (11%) vár rájuk. Legyen nekik igazuk!

Csapatunkból Reinhardt játékengedélye még nem érkezett meg, Aquino sérülése, Giura  eltiltása miatt nem játszhat. 

Hajrá Sopron!

2007. 08. 04. 19.00 Budapest, Illovszky Rudolf-stadion

Vasas – FC Sopron

A várható összeállítások
Vasas: Németh G. – Balog, Kovács, Marius, Tóth A. – Kincses, Somorjai, Pavicevic, Németh N. – Rebryk, Lázok.
Sopron: Varga Z. – Farkas A., Sifter, Dlusztus, Ködöböcz – Csontos, Fehér Z., Pintér Z., Dancs – Gyömbér, Sira