Sopron.info.hu

Kilenc óra Bécsben

  2008 okt 01 / #csak úgy

Kilenc óra BécsbenEnnyi időt töltött Madonna az osztrák fővárosban. A Klimt festmények nem fértek bele a villám látogatásába. Fél háromkor landolt, négykor hangolt a 250 tonna nehéz színpadon. Fél hatkor már tömegek álltak a bejáratnál, akik röpke három óra várakozás után, végre megpillanthatták a trónján ülő dívát, aki fekete felsőben, neccharisnyában, térdig érő bőrcsizmában üdvözölte az ötvenezres tömeget.

Egy kis fényűzés, csipetnyi provokációval dúsítva, persze az erotika sem hiányzott, csak hogy legyen hab is a tortán! A színpadon 16 táncossal, pontosan két órán keresztül szórakoztatta a népet Madonna.

Egy fantasztikusan profi előadást láthattunk ( mi csak a kivetítőkről).Az emberek ötven százaléka tuti, hogy magyar volt, de lehet ez a százalékarány több is, nem tudom. Az biztos, hogy sokan voltunk, és káromkodni minden sógor megtanulhatott…

Voltak hamis hangok, de voltak szuperul átmixelt számok is. Sokan unták a banánt és eljöttek, de mi végig néztük és táncoltuk a showt. Hamár egyszer eljött!

Érdekesség, hogy a wc ülőkéket minden pisilés után ki kellett cserélni, amiket meg is tartottak. Először is, Madonna hipohonder, másodszor meg nehogy azokat az ebayen elárverezzék…

Ki hallott már ilyet?