Sopron.info.hu

Kilövés

  2009 márc 22 / #csak úgy

Vannak alkalmak amikor nincs mese, taxival kell úti célunkat megközelíteni. Általában egy céget szoktam mindig hívni, ha a lábaim vagy az idő nem engedi, hogy gyalogoljak. A hétvégén, az éjszakai mókázás fáradalmai térítettek a taxi hívás útjára.

A szabad autó, szombathoz képest gyorsan meg is érkezett a hívott ház-szám- elé. Nyugodtan ültem be és közöltem a végállomásom címét. Nem vagyok szívbajos, de ez az utazás…. ez AZ a bizonyos aszta paszta cipő paszta volt!

Az egy dolog, hogy valaki rutinos és jó az útismerete, de, hogy majdnem 90 km per órás sebességgel száguldjon végig a városon?! Féltem.

Szerencsére minimális volt a forgalom és nem jött velünk szembe háromnál több autó. Amennyire be voltam tojva a száguldozás alatt, annyira örültem neki, hogy 4 perces rekord befutás alatt hazaértem.

Ágyamban, biztonságban, épen, egyben, megértettem miért volt olyan gyorsan a ház előtt a száguldó autó. (bár a taxiban nem kötelező a biztonsági öv használata én azért megkérdőjelezem, hogy miért nem?)