Sopron.info.hu

Kosaras lányok és a Gidák

  2008 ápr 06 / #zene

Kosaras lányok és a Gidák kép: wb-sopronEgyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis város. Ebben a városban volt egy csapat, az MKB- EUROLEASING Sopron, női kosárlabda csapata. 2008.-ban történt az eset, mikor a lányok kupát nyertek. Győzelmük ajándéka, a három helyett, egy, viszont izgalmas kívánság volt, az R-GO zenekar koncertje városunkban.

A kívánságot április 02.-án este teljesítette a város és a lányok boldogan ünnepelhettek.
A koncert kissé megkésve kezdődött, amilyen lassú és vontatott volt az eleje, annál gyorsabb, pörgősebb lett a vége.

A kosaras lányok a közönséggel együtt nagy beleéléssel tomboltak a nézőtéren, de a győztes csapat kiváltságot kapva, a színpadon is megjelent, ahol igazi „Gidák” módjára táncoltak és énekeltek.

Ekkorra már igencsak megjött a hangulat, az R-GO rajongók és a „Gidák” nagy odaadással szórakoztak az Arénában. Szikora Robi és csapata mindent megtett, hogy emlékezetes maradjon az este.

Utolsó számaikkal, pedig nagy sikert arattak, aki csak tehette a színpad előtti részen, ropta. A lányokban nem csalódhattak a soproniak, tánctudásuk majdnem olyan jó, mint sportteljesítményük.

Gratulálunk még egyszer a csapatnak, reméljük jövőre is lehetőségük lesz egyet vagy kettőt kívánni, amely úgyszintén szórakoztató program lesz a soproni közönségnek.