Sopron.info.hu

Kosárünnep rossz szájízzel!

  2008 máj 30 / #helyi

Kosárünnep rossz szájízzel!Először is gratulálok a szép sikerekhez amit a női csapat ebben az évben elért és további hasonló jó szereplést kívánok itthon és külföldön egyaránt.
Az ünneplés szép dolog és a legyőzött ellenfeleket is meg kell becsülnünk, főleg ha egy országban 2 ennyire egyforma színtű csapat van.

Egyszer ők másszor mi nyerünk.

Részemről nagyon sajnálom, hogy a Fő téren egy játékos szájából hangzott el a “Giling-galang szól a harang, Rátgéber egy büdös paraszt”mondóka.

Szerintem ennél sokkal okosabbnak kellene lenniünk, főleg azoknak a fiatal játékosoknak, akik még a pályafutásuk elején vannak és a hosszú életük során lehet, hogy többször is kénytelenek lesznek ezzel a nagytudású, fanatikus, néha kicsit őrült, de semmiképen sem” büdős paraszttal “együtt dolgozni.

Hiszen a Pécs ajánlhat, olyan szerződés, ami visszautasíthatatlan, de ha “Pécsre soha” akkor is a válogatottban minden bizonnyal elkerülhetetlen Rátgéber személye.

Ők mindig tudtak méltóságteljesen ünnepeni, az edző mindig szimpatikusan nyilatkozik a soproni csapatról.

Tudom, hogy a lányok euforikus hangulatban, esetleg néhány üveg pezsgő után érkeztek a Fő térre, de ettől még nem szabadna elveszteniük a fejüket és meggondolatlanságokat tenniük.

A egész éves szurkolást senki sem köszönte meg a lelkes közönségnek, ehelyett ilyen ünneprontó versikéket skandáltak.

A szurkólók több mint felének ez biztosan nem tetszett, de majd jövőre reményeim szerint újra megpróbálhatja a csapat, hogy kell jó szájízzel ünnepeni.

Hajrá GySEV!!!!!!!!!!!!!!