Sopron.info.hu

Krasznai Kupa

  2007 szept 18 / #sport

Krasznai KupaA hétvégén a férfi kosárlabdáé volt a főszerep a soproni MKB Arénában. A Krasznai Kupa keretében négy együttes játszott egymás ellen, mindenki mindenkivel alapon.

A Sördögök az első nap, 108-68 – ra “verte” meg a SMAFC csapatát. A Körmend, egy szoros meccset vívott a Klosterneuburg csapatával, ami 87-77 – tel végződött.

 

A szombati napot a Kloster nyitotta, a SMAFC ellen, akik végig küzdöttek, szerintem egész szépen játszottak. Sajnos a végére kifáradtak és az utolsó tíz perc hajrájában az osztrákok hét ponttal verték a hazaiakat, 85-78.

A Sördögök a Körmend csapatától kaptak ki, bár volt remény a meccsen, mint mindíg, de azért elég nyögvenyelősen ment a soproniak játéka, 71-84 – re kaptak ki a fiúk. Vasárnap nem ágyban ittam a reggeli teámat, hanem almaleveztem a Sportcentrumban! A délelőtti programot a SMAFC nyitotta, a Körmend ellen.

A fiatal gárda 76-94 – es vereségett szenvedett a nagyok ellen. Lehetett volna rosszabb is. A nap meglepetését a Soproni Sördögök okozták, akik egy erős Klosterneuburgot aláztak le egy 85-77 – es eredménnyel!

A Körmend első helyen végzett, majd a Sördögök,a második helyen, az osztrák Klosterneuburg harmadik és a SMAFC negyedik helyezést értek el.

Gratulálok a csapatoknak! Jöhetnek a lányok, októberben!