Sopron.info.hu

“Lázas” készülõdés

  2009 nov 28 / #sport

Szombaton 15.45 órától a MiZo-Pécs 2010 csapatát fogadjuk bajnoki mérkőzésen. Székely Norbert talán még soha nem volt olyan helyzetben, ami előtt most áll. Gyakorlatilag edzés nélkül, a fél csapatot nélkülözve várja a rangadót. Mit lehet ilyenkor tenni? – tettük fel a kérdést vezetõedzõnknek.

“Nem arról van szó, hogy ne tudnánk lejátszani a mérkõzést szombaton. Ha van legalább öt emberem, akkor õket pályára tudom küldeni. A drámai helyzetünk abból adódik, hogy folyamatosan több sérültünk, betegünk van, így nem tudunk taktikailag felkészülni az elõttünk álló mérkõzésekre, mivel nincs elég emberünk az edzéseken. Ezért nem tudjuk azt a teljesítményt sem nyújtani, amit tavaly, ami elvárható lenne a csapattól. Még ha a megszokott játékkapcsolataink nem is mûködnek megfelelõen, abban viszont biztos vagyok, hogy a lányok mindig mindent beleadnak, és ez el is várható tõlük!

A Pécs európai szinten is egy nagyon erõs állománnyal rendelkezik, széles spektrumon dolgoznak, mély kispaddal, mely a játékminõségüket az egész szezonra magas szinten fogja tartani. Minden csapatnak a legjobbját kell nyújtania ellenük, ha gyõzelmi esélyekkel kíván pályára lépni. A sérülések, betegségek miatt komoly problémáink vannak, de minden meccset önmagában kell nézni. Akik az adott pillanatban a pályára tudnak lépni, azokkal kell megpróbálnunk mindent. A Pécs elleni egy meccs lesz a sorban, egy rangadó, melyen nem számítanak az elõzmények. Csak egy dolog: a maximumra kell törekednünk!”

Ma délelõtt újabb játékos került a maródiak listájára. A nehéz légzésre panaszkodó Vágvölgyi Petránál fertõzõ vírusos torok-gyulladást állapítottak meg, így holnap õ is csak ágyból követheti nyomon a mérkõzést. Mindenkinek jobbulást kívánunk!

wp-sopron