Sopron.info.hu

Louie Austen and Senor Coconut feat Argenis Brito – VOLT 2008

  2008 jún 15 / #Volt Fesztivál 2008

Louie Austen and Senor Coconut feat Argenis Brito - VOLT 2008Július 3., csütörtök éjfél Red Lounge Pontosan ezen a helyen leszek, miután véget ér a Cypress koncert. A hip hop témáról később… Most az ‘ Alte Mann’ -é a főszerep! A tavalyi fellépők közül ő az egyik, akit bármikor megnéznék még egyszer, jelenesetben a VOLT-on. Ez a kívánságom teljesül, hisz’ idén is meghívták a modern swing, jazz boogie woogie Königjét.

A tánc egyszerűen elengedhetetlen, a hangulat fergeteges lesz, ez tuti!A bécsi öregfiú nem macskázott tavaly sem, vonatra szállt Bécsben, egy órát nézegette a tájat, majd a soproni állomáson gyűjtötték be és vitték a Kempingbe. Nem ám, ilyen autó, olyan hotel…. A koncertje után csak annyit mondott: “Grandioz” . Idén stílusában megegyező művészekkel kombinálja fellépését.

Senor Coconut aka Uwe Schmidt, német származású, de Chilében él, ki tudja, lehet ott kapta finom nevét is! Őrült az tuti, aki elektrolatinos ritmusokkal bűvöli a tömeget, járja a világot zenekarával. Vokalistája Argenis Brito is szerepel eme grandioznak ígérkező konnceren. Sikerült lemezt is gyártania, ami eme stílust kedvelőknek egy KELL album.

Jókedv adott, táncoscipőket elővenni!

[lila]danXQQ5mjzE[/lila]