Sopron.info.hu

Madridban venné kezébe a sorsát az MKB-Euroleasing Sopron

  2010 jan 15 / #sport

A hajrájához érkezett a női Euroliga alapszakasza, melynek 9. fordulójában a csoportot magabiztosan vezető Rivas Ecópolis otthonában lép pályára az MKB-Euroleasing Sopron együttese.

Ujhelyi Petra illetve Császár Andrea személyében két magyar légióst is foglalkoztató spanyol együttes mindössze egy vereséget könyvelhetett el eddig, de Sopronban bíznak benne, hogy vissza tudnak majd vágni az őszi vereségért. Akkor hiányzott a soproniak sztárja, Jelena Milovanovic, akinek a tudása sokat érhet amennyiben ismét beveti a zónát a madridi gárda.

Mivel a soproni mérkőzésen nem tudtuk ellenfelünk zónáját feltörni, így várhatóan most is bevetik majd ezt a fegyvert – vélekedik a kérdésről a soproniak szakvezetője, Székely Norbert.

– Ezúttal azonban számíthatok Jelena Milovanovic játékára, akinek kulcsszerepe van a zóna elleni játékban. Volt időnk felkészülni ellenfelünkre, és bízom benne, hogy az elmúlt hetekben gyakorolt új figurákat, elemeket éles, mérkőzés szituációban is vissza látom majd a lányoktól. Csak maximális koncentráltsággal, precíz játékkal lehet esélyünk a remek erőkből álló Madriddal szemben!

kosarinfo.com