Magyar szenzáció: Őssejtkezelés beültetés nélkül

Magyar szenzáció: Őssejtkezelés beültetés nélkülBudapest – A világon elsőként egri és pécsi kutatók készítettek olyan, természetes anyagokból álló kivonatot, amely 50 százalékkal növeli a szervezet saját őssejttermelését. A “mindenhatónak” is nevezett sejtek meg tudják gyógyítani a beteg vagy az idő múlásával romló szerveket

Az őssejtek kapcsán eddig olyan szívszorító történetekkel találkoztunk, amikor súlyos beteg gyerekeknek gyűjtöttek, hogy kiutazhassanak Kínába vagy Ukrajnába kezelésre. Pedig ez a mindenhatónak is nevezett sejt gyakorlatilag mindent meg tud gyógyítani a látászavaroktól, az idegrendszeri problémákon keresztül, a mozgásszervi, szív- és érredszeri problémákig.

 


Az őssejtek a csontvelőben termelődnek. A kutatók kiderítették: mint bármelyik másik szervet, ezt is lehet túltermelésre serkenteni. Húsz természetes anyagot választottak ki, és vizsgáltak azzal a céllal, hogy serkenti-e a csontvelő őssejtkibocsátását. A magyar kutatók 9 olyan hatóanyagot találtak, amelynek hatására 50 százalékkal több őssejt jut a vérbe.

Ez nagyjából azzal ér fel, mintha méregdrága külföldi őssejtterápiának vetnénk alá magunkat. Ez a “kezelés” viszont otthon, elérhető áron megoldható. A kutatócsoport az ország különböző egyetemein végzett vizsgálatokat. Ember István professzor és dr. Kis István docens, a pécsi egyetem kutatói nem zárták ki annak lehetőségét, hogy a viszgálati anyag a jövő terápiás lehetősége lehet. A titkos készítmény öt földrész válogatott növényi anyagainak kivonatait tartalmazza. Négy hónap alatt több mint százan próbálták ki a szert.

Volt, aki letette a háromdioptriás szemüvegét, volt, aki szklerozis multiplex miatt alig tudott járni, ma már bevásárol, és volt, aki lassan újból munkába áll, pedig vékony, mindig kiszakadó hasfala miatt leszázalékolták” – sorolt néhány példát Szabó László, a kutatás vezetője.

– Eddig csak egy kanadai tudós talált olyan anyagot, amely növelte az őssejt termelődését. Gondoltam, ha van egy, lehet több is. Nem tévedtem. Ezzel a kivonattal naponta 50 százalékkal tudjuk megemelni az őssejttermelődésünket, ami olyan hatásfokú, mintha egy őssejt terápiára utaznánk el. Szerénytelenség nélkül állíthatom, ez világszenzáció!”

Már csak néhány hét, és bárki hozzájuthat a készítményhez.

Szellemileg is megfiatalít
A születés után 20-25 millió őssejt van a vérben. Ahogy idősödünk, a csontvelő egyre kevesebbet termel, így a szervezet regenerációs képessége is csökken. Eddig úgy hitték, az idegrendszer 35 éves kortól csak pusztul, hiszen sokkal jobb a koncentrációs és emlékezőképesség húsz-, mint hatvanéves korban. Klinikai viszgálatok bizonyítják, az őssejt képes új idegsejtet építeni, a régit erősíteni, így egy hatvanéves ember is lehet szellemileg olyan friss, mint egy tinédzser.

Végre újra mozog a lábam!”
A szentesi Vas Ferencné (51) szklerozis multiplexe miatt csak kézzel tudta felemelni a lábát az ágyra. Január 28-án kezdtem el szedni a készítményt, és már segítség nélkül emelkedik a lábam, akár az asztalig is. Nem fájnak az ízületeim, sima és rugalmas lett a bőröm, letettem a 1,5 dioptriás szemüvegem és végre remekül alszom.”

image002.jpg  ŐSSEJT FOKOZÓ!

Az Őssejt fokozó hatására a csontvelő többlet ŐSSEJTET TERMEL!
Ezáltal több komoly, súlyos betegség esetében nagyobb az esély a gyógyulásra.
 

Az őssejt fokozóról bővebb információ és megrendelés:
Demuthné Gabi 70/365-2267

4413 / 1673 látogató

kapcsolódó cikkek

Kategóriákezo

“Magyar szenzáció: Őssejtkezelés beültetés nélkül” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Én itt vásároltam, és nagyon elégedett vagyok, ráadásul sok helyen nem hívják fel a figyelmet arra, hogy van lehetőség 10%-kal olcsóbban vásárolni. Ez egy korrekt oldal, mindenkinek ajánlom, akinek szüksége van az Olimpiq StemXCell-re, figyeljen oda, és érvényesítse a 10%-os kedvezményét!

  http://www.ossejtfokozo.com

 2. Kedves Ica! Én is vásároltam, de a 10% kedvezmény igénybevétele nem egészen úgy van,ahogy első leirásra látszik. Ha veszel egy havi őssejt kapszulát ami 17.200 ft, a következő hónapban valóban olcsóbban kapod meg a másik 30 szemes adagot 10%-al. 17200 ft helyett fizetsz 15.480 ft-ot. Igy a két havi adagod 32680 ft-ba van. Viszont ha egy 60 szemes terméket veszel meg, az “csak” 29.700 ft.
  Itt is jár a 10%,amit 1 hónapon belűl le kell vásárolni,de nem fogsz minden hónapban 2 havi terméket vásárolni igaz? Ki van ez találva és nem a korrektségen múlik :-)))

 3. Nagyon érdekel ez a termék mióta ekkora vihart kavart.Ez vagy azt jelenti,hogy szélhámosság,vagy tényleg jó és akkor a betegség nem lesz akkora üzlet többé amilyen most.

 4. 2oo7 nyarán szklerózis multiplex betegséget diagnosztizáltak az esetemben.Igaz már két éve jeletkeztek a tünetek de 2oo7 májusig más diagnózis alapján kezeltek.Most már sajnos nagyon fáradok és egyensúly zavaraim is vannak.Kapok orvosi ellátást,de nem érzek pozitiv változást.
  A médián kersztül sikerült erre a termékre találni.
  A kérdésem az lenne,hogyan tudnám ezt a terméket beszerezni és milyen adagolási feltételei vannak?
  Talán lehet van egy jobb esély az életre?!
  Köszönöm a segitségét!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

14 + 1 =