Sopron.info.hu

Mashup szupersztár a VOLT-on!

  2009 máj 12 / #Volt Fesztivál 2009

A világszerte népszerű mash-up koronázatlan királya Amerikából érkezik a VOLT-ra. A T-Mobile Teraszon négy napon át Party Ben pörgeti több órán keresztül világhírű, MTV-ből ismert bootleg party montázsait, Pozsi és több hazai mash-up-DJ társaságában.
Party Ben sosem hagy magára egy számot. Party Bennek sosem elég amit egy szám magában nyújt, neki mindig át kell alakítania azt saját őrült partytúrái szerint.

Ben Gill gyerekkorában New Order számok kazettás mixeivel indította el keverő karrierjét, hogy később óriási népszerűségre tegyen szert a mashup műfaj legnagyobbjaként, olyan híres bootlegekkel, mint a Green Day/Oasis párosításból született Boulevard of Broken Songs, a The Clash/The Killers keresztezéséből létrejött Somebody Rock Me, vagy a Coldplay/Kraftwerk hibrid Computer Talk.

Sopronban a világ legnagyobb mixerei közé tartozó masup dj négy napon keresztül önti egymásba a világslágereket; Party Ben ígéri, hogy VOLT-os koncert maratonján először a legjobb magyar zenék is bekerülnek világhírű bootleg folyamának party forgatagába.