Sopron.info.hu

Megnyílt a műjégpálya

  2009 dec 05 / #programajánló

Pénteken délután, a Káposztás utcai stadion mögött felállított, fedett sátorban megnyílt a műjégpálya. Hatvanszor harminc méteres műjégpálya, büfé, ruhatár és korcsolyabérlési lehetőség is várja a sportolni vágyókat.

A műjégpálya az évek során egyre népszerűbb, az elmúlt évben közel ötvenezren választották a sportolásnak, a szabadidő hasznos eltöltésének ezt a formáját – mondotta kérdésünkre a megnyitón Abdai Géza alpolgármester.

– Bízunk benne, hogy idén is sokan választják majd ezt a kikapcsolódási lehetőséget és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagy sikere lesz a műjégpályának, melyet terveink szerint február végéig feltétlen, de ha igény van rá, még tovább is nyitva szeretnénk tartani.

A belépőjegy 800, a tíz alkalomra szóló bérlet pedig hétezer forint, hat éves kor alatt a belépés ingyenes. Iskolai csoportoknak, szervezett testnevelési óra keretében a belépés szintén ingyenes, de a fenntartó kéri, hogy ezt szíveskedjenek előzetesen a 30/9373-474-es telefonszámon előzetesen bejelenteni.

A pálya baráti társaságok, rendezvények számára a zárást követő órákban külön is bérelhető, ennek ára 11.250 Ft/óra.

Keddtől péntekig délután három és este fél nyolc, szombaton 11 és 13, illetve 15 és 19.30 óra, míg vasárnap 10–13 és 15–19.30 óra között várják a korcsolyázókat. A napközbeni szünetre a jég helyreállítása miatt van szükség.