Sopron.info.hu

Megszereztük harmadik győzelmünket

  2011 okt 01 / #sport

NESS Hungary NB II. Nyugati csoport 7. fordulójában csapatunk hazai pályán megszerezte harmadik győzelmét a BKV Előre SC csapata ellen. Küzdelmes mérkőzésen megérdemelten tartottuk itthon a három bajnoki pontot.

Ezzel egymást követő harmadik bajnoki mérkőzésen, nem kapott gólt csapatunk.

22. percben bal oldalról Szabó L. végzett el szabadrúgást, melyre nagyszerű ütemben érkezett Smiljanics, aki a kapuba fejelt. (1-0)

A második félidő közepén Szabó L. került ajtó ablak helyzetbe, de emelése a kapus ölébe hullott.

A mérkőzés 68. percében Szabó Péter csereként állt be, aki kettős igazolással rendelkezik és először lépett pályára az SVSE-GYSEV-Goldschmidt színeiben, melyhez ezúton gratulálunk és további sok sikert kívánunk neki!

SVSE-GYSEV-Goldschmidt – BKV Előre SC 1 – 0 (1-0)
Sopron, Káposztás utcai stadion
1500 néző
Játékvezető Kiss Norbert, segítői Kepe Arnold és Kulman Tamás.

SVSE-GYSEV-Goldschmidt összeállítása:
Sipos – Csontos, Smiljanic, Tóth, Nagy, – Csordás (Tamási, a 62. percben), Bozsoki, Tatai, Lazics, Szabó L. (Szabó P., a 68. percben), – Bausz (Planéta, a 90. percben)
Vezetőedző: Végh Tibor

BKV Előre SC összeállítása:
Kóré – Miklósvári, Baranyai N., Máj, Sebők I. – Fazakas (Dányi, a 74. percben), Csikós, Takács M. (Boros J., a 30. percben), Selei (Berki, a 69. percben) – Szabó V., Varga E.
Vezetőedző: Szapor Gábor

Végh Tibor vezetőedzőt értékelése:
Jól kezdtük a mérkőzést, a vezetést is megszereztük, sajnos a második félidőben kihagytuk a meccs helyzetét, s így izgalmassá tettük a találkozót.

Szapor Gábor értékelése:
Az egyéni, hibás döntéseink megbontották az eddigi kiváló csapategységet. Felnőtt futballt nehéz gondolkodás és becsvágy nélkül játszani.

svse.hu