Sopron.info.hu

Mi vagyunk a VOLT!

  2008 márc 11 / #Volt Fesztivál 2008

Mi vagyunk a VOLT!Szeretnénk megmutatni a nagyvilágnak, kikből áll a VOLT Fesztivál. A VOLT idei reklámjaiban a fesztivál résztvevői közül mutatkozhatnak be közel ezren.  Ha biztosra veszed, hogy idén is ott a helyed a VOLT Fesztiválon, gyorsan küldj egy fotót magadról!

Szeretnénk megmutatni a nagyvilágnak, kikből áll a VOLT Fesztivál. A VOLT idei reklámjaiban a fesztivál résztvevői közül mutatkozhatnak be közel ezren.
Ha biztosra veszed, hogy idén is ott a helyed a VOLT Fesztiválon, gyorsan küldj egy fotót magadról!

A leggyorsabbak megjelenhetnek a VOLT különböző reklámjaiban (plakátokon, sajtóhirdetésekben, Interneten, stb.), a fesztiválon pedig valamennyi beküldött és elfogadott fotó kiállításra kerül a „Mi vagyunk a VOLT” elnevezésű óriási képgalérián.

Fontos tudni, hogy a hirdetések egy részén a fellépők nevei és az információs szövegek sok fényképet részben, vagy akár egészben kitakarhatnak majd!

Mindazok, akik elküldik fényképüket részünkre, 2008-as VOLT Fesztivál kitűzőt kapnak ajándékba. Ha az első 1000 fényképbeküldő között vagy, akkor elkészítünk számodra egy egyedi VOLT-os plakátot, (természetesen a saját fotóddal) amelyet postán küldünk el.

A fényképek az alábbi kritériumoknak kell, hogy megfeleljenek:

  • arckép, lehetőleg szemből,
  •  jó minőség (pl. nem sötét, nem szemcsés, stb.)
  • méret: max. 1 MB

A feltöltés módja: ahhoz, hogy képet, vagy videóüzenetet küldhess nekünk, regisztrálnod kell a VOLT Fesztivál klubba.

Belépés után kattints a “Kép – és videófeltöltés” linkre. Ezután válaszd ki hogy képet vagy videót szeretnél feltölteni.

Ha képet töltesz fel: tallózással válaszd ki a képet a gépedről, majd a „Feltöltés” gombbal küldd el a fotót nekünk!

Amennyiben videót szeretnél feltölteni két lehetőség közül választhatsz:

  1. Miután a „Videó URL megadása” linkre kattintottál, írd be a videómegosztón található filmed címét, és a „Feltöltés” gombot nyomd meg.
  2. Ha videódat kóddal szeretnéd elküldeni válaszd az „Embeded videó megadása” linket, és másold be a videómegosztóról a filmed kódját, ezután a „Feltöltés gombbal” küldd el nekünk!

Minden feltöltési lehetőségnél találsz egy „Üzenet” mezőt: kérjük, hogy itt küldd el nekünk üzenetedet, megjegyzésedet!

Ha problémád adódna a feltöltés során, jelezd a feltoltes@volt.hu címen!

Fotókat postán is elfogadunk, az alábbi címre:

MI VAGYUNK A VOLT!
Budapest, Pf. 694/245

Beküldési határidó: május 15.

Videóüzenetek

Ugyancsak várjuk rövid videóüzeneteidet. Otthoni videókamerával, vagy akár egy jobbfajta mobillal is készíthetsz 10-30 msp. terjedelmű kisfilmet, amelyben bemutathatod magadat, mesélhetsz a hétköznapjaidról, beszélhetsz VOLTos emlékeidről, élményeidről és azt is elárulhatod, hogy mit vársz az idei VOLT-tól, ami pedig a legfontosabb: mindenképp áruld el, hogy hol laksz, és zárd azzal a kisfilmet, hogy „MI VAGYUNK A VOLT!”

A videóüzeneteket ugyancsak a VOLT KLUB-on keresztül töltheted fel.

A kisfilmek listáját folyamatosan közöljük a VOLT honlapján. A legtöbbet letöltött 5 film készítői kétszemélyes V.I.P.-bérletet kapnak ajándékba!