Sopron.info.hu

MKB Euroleasing – Savaria Szombathely

  2007 okt 23 / #sport

MKB Euroleasing - Savaria Szombathely MKB Euroleasing – Savaria Szombathely Október 20. szombat

A megszokott hat órás meccskezdet, most hét előtt indult el. A szezonnyitó mérkőzést egy gyermek – felnőtt vetélkedő előzött meg, majd a csapatok ünnepélyes bemutatása jött. Volt sötétség, füstgép, diszkó fények, ahogy illik.

A látványos felsorakozást, a “Magyar Bajnok 2007” zászló felhúzása követette. A himnusz utolsó két sora teljesen meghatott, nem tudom, mi ütött belém. Hasba szúrt a kegyetlen valóság?!

 A polgármester szörnyű szónoklata után jöhetett végre a lényeg, a kosárlabda. A Szombathelynek vajmi kevés esélye volt, csak sajnálni lehetett őket. Csapatunk, nem hibátlanul, de kiválóan játszott. Rugalmas játékot láthattunk. Norbi sokszor elégedetlenkedett. Ő elvárja, hogy a lányai minden csapat ellen, a 100% -ot hozzák. A Savaria sokat hibázott, a mérkőzés végére hárman is kipontozódtak. 30 – 15 az első negyed vége, 55 – 21 a félidő, 82 – 35 a harmadik negyed vége. Branzova 20 pontos, Betti 12, Olekszandra 18, Horti 22, Eördög 19, Semsei 13, ez még gombócból is sok! Horváth Lilla, fiatal soproni sportoló is szerzett 4 pontot!

Öt és fél perccel a vége előtt 99 – 38 volt az állás. Branzova, büntetőjével szerzi meg a 100. pontot.

Gondolom, hogy a szombathelyiek felkészültek a vereségre. A 123 – 42 végeredmény nagyon jól néz ki, de lesznek sokkal érdekesebb, izgalmasabb találkozók, amikor ismét rághatjuk az előttünk ülő támláját!