Sopron.info.hu

MKB Euroleasing – Szekszárd

  2007 febr 17 / #sport

MKB Euroleasing - Szekszárdfebruár 13. kedd 18.00 óra MKB Euroleasing – Szekszárd Eljöttem megnézni a lányokat, azért is, mert lányok, azért meg főleg, mert jól játszanak, és, mert minden meccsben van valami. Jó is rossz is. Mégis jó a csapat! Ma tutira nem fogok tűkön ülni, még most is beteg vagyok. Egy kis nátha, köhögés, már vártam. Feltűnően rég voltam már beteg. Na de, gördülékenyen zajlik az első negyed, mindkét csapat egyenlő lehetőségeket kapva dobja, illetve hagyja ki a kínálkozó kosarait. (10p. 26-16) Norbi a szép állás és eredmények ellenére is keményen utasítja a lányokat.

Gyorsabbnak kéne lennie a játéknak?! – kérdezem én, és el kellene kezdeni védekezni. Én, mint laikus szemlélő, úgy látom, hogy nem játszunk rosszul. Norbinak igaza van, a lányok tudnak jobban is kosarazni! Szekszárd is sportszerűen játszik. Pikk – pakk itt a szünet. Feltűnően gyorsan ért véget a második negyed. Harmadik negyed Egy szép kosár végre bemegy nekünk. Időkérés, mindenki érint mindenkit. Hajts! Kilences játékosunk gyönyörűen végig vitt labdája után a ziccerét is megcsodálhattuk. Szebben nem is lehetett volna! Egy csúnyán eladott labda a Szekszárdnak szerzett két pontot. Kata! Zsófi! – kiabálják a nézőtérről. Ivana pihen egy picit a kispadon, Cserny Réka dob közben két szép büntetőt. 62 -39 az állás. Olekszandra is kifújhatja magát. Ügyes volt nagyon! Olé! Viva, olé! hopp egy három pontos!

MKB Euroleasing - SzekszárdA Szekszárdak ez a kísérlete kimaradt. Horváth Zsuzsi három pontosával 76 – 41 – el indulhat az utolsó felvonás. Pontatlan passzokból keveset láthattunk. E kijelentésem után pont egy rossz passz következett. Kati, csere! – siripeli egy hang, ismét az előző helyről. Matovic 10. pontját szerezte meg. A szívbeli szurkolóknak nem tetszik a bíró ítélete. Jó ennyi gyerkőcöt itt látni az Arénában.Telitalálat Kocsis Boglárkától. Bébik is vannak, többször is elvonják a figyelmemet. Bébi zónában ülök? 92 – 55 az eredmény, lehet meg lesz a 100, percek vannak még hátra. Szép kosár Zsuzsitól. Egy pont választ el minket a száztól. Taps és füttyszó kíséri a zsinórban dobott kosarakat. Nekem ismét tetszett a meccs, szerintem a közönség is élvezte. Lányok, szépen, jól és együtt játszottatok! Van másnap egy de. 11 órai meccs is. Vajon meg tudtam nézni? Meglátjátok, hamarosan. Zsuzsesz