Sopron.info.hu

Modern kütyü

  2008 feb 26 / #csak úgy

Modern kütyüHol van már a Karácsony? A készülődés, az ajándék csomagolás, sütés – főzés… Félelmetes gyorsasággal követik egymást a napok. Mi felnőttek ámulunk, hogy már február vége felé járunk, a gyerekek viszont mit sem törődnek ezzel! Hétfő vagy szerda, egyre megy. Nem is baj ez.

Viszont, ha néha zavar is ez a tény, hogy a Föld – túl gyorsan – teszi a dolgát, örülök neki. Ez az időszak ugyanis a nagy fogyasztói és gazdasági világban a leárazások időszakát is jelenti. Kedves Faterom már vagy egy éve eltökélte, hogy vesz egy új fényképezőt.

Miután a régi gép filmje végre megtelt, sikerült előhivatni a képeket, amik kész archívumokból álltak. Ráadásul a filmnek sem tett sok jót, hogy vagy egy évig a gépben volt, várva a fotózások pillanatait. Szóval amikor az öregem igazi ‘ férfigyermek szemet ‘ kapott, beült az autójába és meg sem állt a legközelebbi vagy messzebbi elektro és műszaki boltig, ahol délutánokat töltött el, csemegézve a modern technikai cuccok tömkelege között.

Pár ilyen felfedező túra elég is volt ahhoz, hogy tudatosuljon benne, lesz új aparat. Aztán az ünnepek alatt, a legkedvesebb német sógora adta meg az utolsó löketet, hogy a gép legyen A gép amelyet a neten vásárolt meg hatvan euróval olcsóbban! Három nap múlva én fotóztam, de az öregem képes volt kinyomtatni és mappába fűzni a nem egyszerű használati útmutatót.

Kérem, ez nem csak egy egyszerű fotóaparat! Ez a modern kütyű kismillió dolgot tud, ha van időnk és energiánk kisilabizálni tudását. Lényeg az, hogy amióta megvan ez a kis tárgy, az unokaöcsém kész modell lett, én meg egy paparazzo.

2958 / 1351 látogató

kapcsolódó cikkek

 • Gyorsulási verseny kedvcsinálóGyorsulási verseny kedvcsináló (0)
  A repülőtér hosszú aszfaltcsíkja felett vibrál a levegő. Lassan halad a sor, sokan […]
 • CsigaCsiga (2)
  Álmomban sem bántottam még csigát, nem hogy igazából! Sose kóstoltam, nincs is […]
 • Volán RallyVolán Rally (0)
  Sopron virágzó gazdaságát sokféleképpen szponzorálhatjuk, mi soproniak. Például, […]
 • Tiszta luxusTiszta luxus (4)
  A tavasz már az ajtón kopogtat, nem sokára a nyuszi is itt ugrál és rejtegeti a frissen […]
 • Édes, mint a …Édes, mint a … (0)
  Számomra a sacher torta megunhatatlan! Valaki a muffinra esküszik, valaki a dobosra, […]
 • Sopron-szeletSopron-szelet (0)
  Az éjszaka ennek az oldalnak köszönhetően, kiderült, hogy jól emlékeztem, tényleg volt […]

%d blogger ezt szereti: