Sopron.info.hu

Molnár Anikó interjúja a Sopron.info.hu-nak

  2008 okt 24 / #csak úgy

Molnár Anikó interjúja a Sopron.info-nakMolnár Anikó az egyik leghíresebb hazai médiasztár. Barna hajjal még dögösebben. Könyvet is írt, Mellbedobás címmel, sőt saját blogot is vezet. Ez kiemeli a többi hazai celeb hölgy közül. Demuth János készített interjút, a Sopron.infohu számára.

Történetéről annyit, hogy a való világban ismerte megy az ország, ahol elég sokáig bent is maradt, második lett a versenyen. Hónapokkal később egy csomó férfi versengett a kegyeiért egy másik műsorban. Utolsó nagy dobása pedig a Mellbedobás címmel megjelentett könyve, amelyben elmondja, hogy miként tudta kebleivel elfoglalni a hazai médiát.
“Bulvármaca lettem. Hogy mivel érdemeltem ki ezt a titulust? Nyilván a magánéletemmel. Aktfotózásaim, állítólagos botrányos múltam, szilikon mellem, szőke hajam, kesze-kusza pasiügyeim megosztották a közvéleményt. Kaptam hideget-meleget.

A magyar médiától, az utca emberétől, a környezetemtől. Valós és valótlan pletykák, szövevényes kalandok színesítették a bulvármagazinok címlapjait.”

Később még szerepelt a playboy-ban, Erotika kiállításon elég sokat megmutatott magából, végül átszabatta őket és ezzel újra a média előterébe kerül.

Köszönöm szépen, hogy elvállaltad az interjút.

Jártál-e már Sopronban és fűződik-e valamilyen emléked városunkhoz?

Sajnos csak „átutazoban” voltam a városban, sem körülnézni, sem ott időzni eddig még nem volt lehetőségem.


Nagyon sok fotózáson, fellépésen veszel részt. Fontos-e számodra a holisztikus életmód, a test-lélek-szellem harmóniája, és a prevenció?

Az egyik legfontosabb dolog lett az életemben a lelkem harmomiájának megteremtése és megtartása. Erre leginkább a sok csalodás, a hirtelen jött ismertség, a megváltozott napi rutin, és az értékrendembeli változások vezettek rá. Na és persze az új vendég az életemben, a pánikbetegség… Rájöttem, hogy minden, amit értéknek gondoltam eddig, csak illúzio. Belső béke nélkül az egész élet mit sem ér…

Mennyire van ez jelen életedben? Mit teszel meg azért, hogy mindig formában legyél?

Rengeteget olvasok ebben a témában, kapcsolatba léptem angyali segítőimmel, gyakran kérek tőlük segítséget, tanácsot, és a nekik tett ígéreteimet maradéktalanul be is tudom tartani. Így tettem le a cigarettát is. Nekik megígértem, a bizalmuk miatt be is tartottam. Ez eddig soha nem sikerült, pedig ezerszer megprobáltam már. Emellett csak olyan filmeket nézek, amelyek megnyugtatnak, elgondolkodtatnak, ilyen pl. A Mennyei profécia, A békés harcos útja, stb… Naponta egyszer közel egy orát meditálok, és minden zavaro tényezőt, ide értve a negatív embereket, helyeket, munkákat és megjelenéseket kizárok az életemből.

Mit jelent számodra az egészséges és a tudatos táplálkozás?

Az előbb leírt életmodváltás automatikusan magával hozta az egészséges táplálkozást is. Csak annyit eszem, amennyire valoban szükségem van, a nehéz ételeket már nem kívánom és a mennyiség is inkább többször lett kevesebb… Ez nem tudatos, egyszerűen jött… Elkezdtem a testem méregtelenítését, lugosítását is az Innerlight segítségével. Napi minimum négy litert iszom meg belőle minden erőltetés nélkül, és túlzás nélkül állítom, nagyon jol érzem magam tőle…

Sokat utazol hazánkban, sok emberrel találkozol, beszélgetsz. Szerinted mi napjainkban az emberek főbb testi-lelki-szellemi problémáik?

Rossz az értékrendjük. Nem is rossz, egyszerűen teljesen gáz. Hajtanak a túlélésért, feláldozzák magukat egy jo autoért, egy szép nagy házért, drága ruhákért. Nem veszik észre, hogy ezektől nem kapnak tartos boldogságot. Három napig örülnek, a negyedik napon valami újat vesznek, és ez így megy életük végéig. Aztán hitelt hitelre halmoznak, ami miatt stresszelnek, depresszioba esnek, majd szétesik a házasságuk, az egészségük, mindenük oda lesz. Mindezért a médiát okolom, amely azt sugallja, hogy „ha nincs drága autod, egy senki vagy.”

Milyen megoldást tudsz javasolni, tanácsolni nekik?

Semmi nem fontosabb az életben, mint őszintén szeretni és viszontszeretve lenni… Egy szép auto is csak akkor szép igazán, ha van kivel gyönyörködnünk benne. És az is mindegy, hol nyaralunk, de az nem mindegy, kivel! Probálják meg megélni az életet, ne pedig túlélni!


Mit üzensz a Sopron.info.hu olvasóinak?

„Az ő számára minden nap egyformának tűnik, ami azért van, mert az emberek már föl sem fogják, mi mindent mutat meg az élet, mialatt a nap az útját járja az égen.” Coelho

Nagyon köszönöm az interjút és további áldásos, békés és boldog életet és munkásságot kívánok neked.
Demuth János