Sopron.info.hu

Nagyra nőtt a VOLT Fesztivál

  2006 jún 14 / #VOLT fesztivál Sopron

Világsztárok, nagy nevek, színes programkínálatJúlius 5-én, szerdán délben nyitja meg kapuit a VOLT Fesztivál, amelynek ettől kezdve valamennyi színpadán elindul a négynapos programsorozat. A Lővér Kemping és Sopron városa négy teljes napig nem csak Magyarország, de a környező országok könnyűzenei központjává is válik, hisz az eseményen a hazai fellépők mellett igazi világsztárokkal találkozhatunk.

A THE CULT, a PET SHOP BOYS, a FUN LOVIN’ CRIMINALS és a DE PHAZZ mellett közel 20 nemzetközi fellépő teszi tiszteletét a VOLT-on.
Változik a színpadok elhelyezése, a Soproni Nagyszínpad küzdőterének – mely a Szigeten is használatos műanyag járólappal lesz beborítva – és a további négy nagyszínpad sátrainak befogadóképessége is jelentősen nő. A helyszíneket bazaltborítású közlekedő útvonalak kötik össze, valamint nagyobb kemping és másfélszer több WC és tusoló várja a fesztiválozókat.

A www.sopronhotels.hu oldalon a teljesség igényével válogathatnak a fesztiválozók a soproni hotelek, panziók, vendégszobák között.
Április 26-tól országszerte kapható a belépőjegy a VOLT Fesztiválra. A jegyértékesítő helyek listája www.volt.hu oldalon megtalálható.
A napijegy ára elővételben 4500 Ft, a helyszínen pedig 5000 Ft lesz. A négynapos bérlet pedig elővételben 10900 Ft, míg a helyszínen 13500 Ft-ba kerül. A VOLT Fesztivál Klub tagjai a www.volt.hu/klub oldalon is rendelhetnek bérletet. A 10 év alatti gyerekeknek felnőtt kísérővel nem kell jegyet váltaniuk és ugyanúgy, mint tavaly a kerekesszékesek ingyenesen látogathatják a fesztivált.