Sopron.info.hu

Nehéz időszakhoz érkezett csapatunk

  2009 ápr 23 / #lapszemle

Nehéz időszakhoz érkezett csapatunk. Kiliti elleni kupasiker után lehetőségünk nyílt a megyei kiskupában való részvételre. Így Végh Tibor legénységének heti két meccses terhelés mellett az eredményekre is figyelmet kell fordítani.

Eddig ez nem is jelentett gondot a fiúknak, hiszen iskolajátékkal Répcelakról is elhozták a három pontot.

A meccsről edzőnk adott rövid összefoglalót:

Úgy érzem végig kézben tartottuk a mérkőzést. Kisebb hibáktól eltekintve összességében jól játszottunk és megérdemeltük a győzelmet. A mérkőzés elején megszereztük a vezetést, egy szerencsésen megpattant labda az ellenfél hálójában kötött ki. Végig mi diktáltuk a tempót, így már csak az volt a kérdés, hogy mikor rúgjuk a következőt? Mentálisan mindenképpen fejlődik a csapat, mert a peches szöglet után bekapott gólt követően sem egymást hibáztatták, hanem harcoltak tovább. A meccs vége felé pedig Legoza egy pontos támadás végén megszerezte a győztes gólt. Összességében elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, remélem nem törik meg a lendületük!

Csapatunk a kiskupa miatt most több meccset is játszik. Hogyan készülnek a meccsre?

A szerdai időpont nem túl jó, mert a hétvégi bajnokira így kevesebbet tudunk koncentrálni. Konkrét célokat nem tűztünk ki erre a kiskupára, ennek ellenére minden meccsre úgy megyünk ki, hogy megnyerjük. Elmegyünk, játszunk egyet, aztán majd meglátjuk… Azért sem előnyös a szerdai program, mert nem várt sérüléseket és eltiltásokat is összeszedhetünk, amik nem hiányoznak a hétvégi mérkőzések előtt.

sopronivse.hu