Sopron.info.hu

Nem felel a telefon

  2008 jan 07 / #helyi

Nem felel a telefon .....Egy több száz milliós vállalkozás, ami 30 főt foglalkoztat, az már egy komoly cégnek tekinthető.
Ugye?
Vagy mégsem?
Vegyük például az FC Sopront. Az alkalmazottak nem kapnak fizetést, a tulajdonosok eltűntek, a cégvezető elérhetetlen, a telephely nem felel.

Köteles Zsolt: nem veszi fel.
Ambrus Kft.: . Telefon:99/365-785Székhely:9473 Egyházasfalu, Patak utca 1. – amikor meghallja a telefont felvevő hölgy, a csapat ügyeiről van szó, azonnal fagyosra vált, az alelnök mobilszámát nem adja meg, és a klub irodába küldd.
Klub Iroda. 9400 Sopron, Káposztás u. 4. Tel: 99/ 505-470: Délben senki sem veszi fel a telefont, vagy nincs munka, vagy nincs munkaadó, vagy nincs fizetés.
Vincenzo Cosco A csapat edzője(?): edzői tudásához méltóan. csak olaszul beszél, ezért nem is kerestük.
Anthonio Righi: Ő egy fantom, lehetetlen elérni.
Vizer Vasile Marius, az ember aki jót akart, de semmi köze az egészhez: Ő már csak Csányi Sándor, és Vlagyimir Putyin magasságú emberekkel áll szóba, kérdezni felesleges.

Mit képzelnek magukban ezek a jöttmentek, akiket úgy idéznek, hogy urak? Tönkreteszik tízezer soproni szórakozását? Nevetség tárgyává tesznek egy ország előtt?

Fogják a pénzüket, és húzzanak vissza, oda ahonnan jöttek. Ja, nem is hoztak pénzt.

Igéremre egy több száz milliós vállalkozást oda adni? Itt valami sántít.

Hol van a legnagyobb résztulajdonos a város? Nyilatkozni, hogy ez így nincs rendbe, – hogy politikailag ne ártson – aztán nem tenni semmit?

És ahogy a halott klub, halott fórumán egy szurkoló nagyon találóan megjegyezte. hol vannak a kupaemelgetők?
A történet véget ért, el kezdődik egy új.
Sajnos, vagy szerencsére.