Sopron.info.hu

Nem lesz könnyű meccsünk

  2009 júl 24 / #lapszemle

Az Euroliga sorsolást követően Török Zoltán ügyvezetőnk és Székely Norbert vezetőedzőnk osztotta meg velünk gondolatait.

Török Zoltán: “Annak ellenére, hogy nincs nagyágyú a csoportunkban, azt az elmúlt 10 év során már megtanultam, hogy visszafogottan reagáljak a sorsolás eredményére, legyen az kedvező, vagy kedvezőtlen. Vehetjük példának okáért a tavalyi évadot, amikor gyilkos menetben jutottunk el egészen a FINAL4-ig.

A Bourges és a Prága kifejezetten erős ellenfélnek számít, míg a Rivas és Gorzow erős gárdákat előzött meg hazája bajnokságában. Nem lesz könnyű meccsünk!

Annak azonban igen örülök, hogy utazási szempontból kedvező a beosztásunk.”

Székely Norbert: “Nem alakult rosszul a sorsolás, de óvatosnak kell lennünk! Az idén szerintem a minden évben bombaerős csapattal felálló Prága lesz a legnehezebb ellenfél. A Bourgeshoz szinte már hazajárunk, alaposan ismerjük egymást. Nagyon jó csapatról van szó! A Kassa ellen sok edzőmérkőzést vívtunk az elmúlt években, és bizony otthonában nagyon nehéz őket legyőzni. A madridi Rivast még nem ismerjük, de minden bizonnyal a spanyol kosárlabdára jellemző kulturált, szervezett játékot fogják képviselni. A Gorzow pedig mindent elmond, hogy tavaly a Krakkó előtt végeztek a lengyel bajnokságban.

Örülök, hogy földrajzi szempontból több olyan ellenfelet is kaptunk, ahova elkísérhetnek minket szurkolóink. Szeretnénk korszerû játékkal, fiatalos lendülettel idén is sok örömet okozni nekik és támogatóinknak!”

wb-sopron.com