Sopron.info.hu

Péntek este Neoton Família a Lővér Kempingben + Micsoda Buli!

  2007 jún 12 / #programajánló

Soproni Nyár Igazi élő „retróbuli” várja a Soproni Terasz vendégeit péntek este, hisz a hetvenes–nyolcvanas évek legfontosabb hazai diszkócsapata, a Neoton Família koncertezik a Lővér Kempingben június 15-én 20 órától. A koncert után Micsoda Buli! szórakoztatja a nagyérdeműt.

 

 

Neoton Família KoncertHolnap hajnalig, Latin szerenád, Don Quijote, Pago Pago, Santa Maria, Nyár van! – ki ne ismerné a hazai poptörténet egyik nagy sikercsapata, a Neoton Família slágereit. A zenekar, mely a hetvenes évek végén kivívta magának „Magyarország elsőszámú diszkóegyüttese” címet, a nemzetközi közönséget is meghódította: Japántól Spanyolországig, Dél-Koreától Dániáig dúdolgatták a zenekar sikerszámait.

Neoton Família KoncertA zenekar története a hatvanas évek közepéig nyúlik vissza. Az 1965-ben alakult csapat 1968-ban megnyerte a Ki mit tud?-ot, majd számos tagváltás után 1978-tól Magyarország legnépszerűbb diszkócsapataként járták már az országot és a világot. A zenekar 1983-ban a Yamaha Fesztiválon Grand Prix díjat kapott, Csepregi Éva pedig 1986-ban a szöuli fesztivál közönségdíját kapta meg. Mindeközben számos országban jelent meg albumuk.

Pénteken a soproni közönséget várja a csapat, teljes felállásban egy remek élő nagykoncerttel, ahova érdemes lesz elmenni, hiszen „minek álmodni, ha ébren is jó”.

Neoton Família KoncertA szervezők felhívják a vendégek figyelmét, hogy az előzetesen meghirdetettől eltérően, a csapat kérésére a koncert este 8 után kezdődik.

A koncert után – a VOLT Fesztivál előtt utoljára – jelentkezik a Micsoda buli!

Jegyek elővételben 2000, a helyszínen 2500 Ft-ért válthatók.

[gv data=”http://www.youtube.com/v/B_KQUEVPOz0″][/gv]