Sopron.info.hu

Nyári Ezoterikus Táborok

  2007 ápr 30 / #ezo

Ezen cikkemben szeretnék az útkeresőknek és az ezoterikus témakörök iránt érdeklődőknek ajánlani néhány nyáron megrendezésre kerülő tábort, rendezvényt, ahol mindenki kicsit Önmagával lehet…..

Intim Szférák Kurzus A.J.Christiánnal:

Christian szerint a megvilágosodás és a tudatosság útja teljes emberi életen keresztül vezet: ha nem éled meg a nemiséged valóságát, nem tudod megélni a Mindenség Valóságot sem. Ezért – sokunk kérésére – A. J. CHRISTIAN egész hetet felölelő elméleti és gyakorlati kurzust tart, a FÉRFI és NŐI energiák minél teljesebb megéléséért. Hatására kiegyensúlyozott, egészséges és tudatos nő vagy férfi lehetsz. Feloldódnak az érzelmi gátjaid, javulhatnak a fizikai problémáid (frigiditás vagy impotencia), ha pedig magányos vagy, megtalálhatod párodat és a szerelmet, vagy még mélyebben és teljesebben élheted meg a jelenlegi társkapcsolatodat.
Mivel Christian nem hisz az egy perces beavatások adta megvilágosodásban, ezért a kurzus megszakítás nélkül 8 napig tart! Ez idő alatt a gyakorlás kétirányú: egyrészt elvégeztek olyan gyakorlatokat, amelyeket – erejük miatt – csak a kurzuson kell elvégezni, s azt a célt szolgálják, hogy a megnyíljanak benned a gátak. Másrést tanultok olyan technikákat is, amelyeket a mindennapok alatt lehet gyakorolni, hogy minél szabadabban és teljesebben élhessétek meg a nemiségeteket, önnön lényeteket.
A kurzus anyagában szerepelnek azok a bölcsességek, amelyeket a keleti iskolák – a Taoista és indiai szerelem-művészetek, vagy a Tantra – már felfedezett, és olyan technikák is, amelyek most először kerülnek az emberiség kezébe. S noha a napokat kitöltik az elméleti és gyakorlati foglalkozások, arra is lesz időd, hogy kipihend magad, hogy a többi keresővel ismerkedj, megoszd a tapasztalataidat.
Info: www.a.j.christan.hu

Spirituális tábor Czanik Csaba Árpáddal:

SZAKRÁLIS, SPIRITUÁLIS, HAGYOMÁNYŐRZŐ TÁBOR SZELLEMI ÉS FIZIKAI GYAKORLATOKKAL.
A tavalyi sikeres tábor folytatása, melyre régi és új jelentkezőket egyaránt várják.
A tábor helye: Kisberény
A tábor kezdete: 2007. július 02. 10:00
A tábor vége: 2007. július 08. 16:00
Részvételi díj (szállás és étkezés):
2000 Ft / nap , melyet érkezéskor a helyszínen kell fizetni egy összegben.
Jelentkezni: 06-20-4471159-es telefonszámon lehet.
Info: www.karavánkiado.hu

Ezoterikus Nemzetközi tábor Villás Bélával.

• Szeretettel meghívlak a XI. Nemzetközi Ezoterikus Táborunkba, melyet a zempléni hegység egyik csodálatos helyén, Simán tartunk 2007. július 22-29-ig.
• Táborunkban a spiritualitás és az ezotéria széles körét érintjük, tehát a táborunk nem egy zárt spirituális közösség összejövetele, hanem széleskörű és szabad gondolkodású embereké. Az ezotéria minden ágát képviselő előadókat hívunk meg, ezen kívül lehetőség van nagyon sok, a testet, a lelket és a szellemet fejlesztő gyakorlatok és meditációk elsajátítására.
• Továbbá minden évben rendezünk tűzönjárást és csodálatos megtapasztalást adó, angyalokat megidéző szertartást. Természetesen minden programunk fakultatív, aki csak az érintetlen hegyi környezetben kíván pihenni, sétálni, napozni, kristályokat, köveket gyűjteni, kristálytiszta hegyi patakok partján üldögélni, annak is nagyszerű élményben lesz része.
• A tábort egy szép parkként képzeljétek el, mely hatalmas hegyekkel övezett, tágas völgyben épült. A szállás nagy alapterületű, kétszintes, de egylégterű kőházakban van, körülöttük szalonnasütők, sportpályák, és sok nyír- és fenyőfa.
• A táborban lehetőség van ezoterikus áruk vásárlására és büfé is üzemel, az ellátáshoz hozzátartozik a hideg-melegvizes zuhanyzó és az angol WC. A tábor 125 személyes, amit eddig minden évben megtöltöttünk, ezentúl lehetőség van sátorozásra, lakókocsi használatára.
• Napi háromszori étkezés, az étrendben a növényi ételek mellett hal és szárnyas hús is szerepel.
• A tábort autóval megközelíteni a Miskolcot és Sátoraljaújhelyt összekötő 37. számú főúton lehet, melyről Erdőbénye irányába le kell térni, Erdőbényére érve az Encs feliratú táblát keresd, és haladj ebbe az irányba, majd a hegyek közt kanyargó Aranyosi-völgyet átszelő gyönyörű szerpentinen figyeld a Baskó feliratú táblát, mely jobbra mutat, erre gyere és így eljutsz az első faluba, Simára, ahol a tábort az út mellett könnyen megtalálod.
• Amennyiben vonattal érkezel, Szegilong (Erdőbénye-fürdő) állomáson szállj le, és onnan busz közlekedik Simára.
• A tábor költsége teljes ellátással, szállással, programokkal 26.000 Ft, saját sátradban 21.000 Ft, 10 éven aluli gyermekeknek 16.000 Ft, 2 éven aluli gyermekeknek ingyenes.
• A Jelentkezés határideje május 31., célszerű minél előbb jelentkezned, ha úgy érzed, köztünk a helyed. Ugyanis az elmúlt pár évben a jelentkezők száma jóval meghaladta a tábor befogadó képességét, ezért a későn jelentkezőknek sajnos nemet kellett mondanunk.
• Ha úgy érzed, köztünk a helyed, kérlek jelezd részvételi szándékodat személyes találkozásunkkor, vagy az alább megadott telefonszámokon, majd biztosítsd azáltal, hogy foglalóként 10.000 Ft-ot feladsz rózsaszín postautalványon az alább megadott címre, vagy személyes találkozásunkkor kifizetsz.
• Érkezés: 2007. július 22-én 15 órától.
A táborban való részvétel visszamondása május 31-ig lehetséges.
Info: www.arkadiafenyei.hu

Spirituális tábor Gyurkó Zsolttal.

2007.Augusztus 6-11-ig. Pihenés, természetjárás, energiagyakorlatok. Jógagyakorlatok. Angyalmeditációk. Belső mester meditációk. Tai chi gyakorlatok. Gyógyító technikák. Helyszín: Balaton-felvidék. Vígántpetend. Erdő közepén egy réten, gyönyörű környezetben. 6 napos tábor, részvételi díj étkezéssel és szállással együtt 42.000 ft.
Infó és jelentkezés: www.spiritvilag.hu

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk mindenkinek.

Demuth János
http://ezoterikasopron.uw.hu