Sopron.info.hu

Nyílt nap lesz a Soproni Közgázon!

  2018 jan 19 / #csak úgy

2018. január 23.-án 10.00 órai kezdettel tartja nyílt napját a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara, a Soproni Közgáz, amelynek helyszíne a KTK Erzsébet utcai épülete lesz.

.

 

 

 

A program:

· 10.00-tól dékáni köszöntő

· Standlátogatás, ahol bemutatkoznak a képzések és mobilitási programok.

· Rövid előadással készül a Hallgatói Önkormányzat, a Vállalati Kapcsolati Csoport, és minden fontos információt megtudhatnak az érdeklődők a felvételi eljárásról, ösztöndíjakról, hallgatói életről, diákhagyományokról. A standlátogatásokról begyűjtött pecsétekért cserébe meglepetésekkel is gazdagodhat egy-egy szerencsés látogató.

· A bemutatkozások után fakultatív programok kezdődnek.

 

A nyílt nap több kuriózumot is tartogat az érdeklődőknek.

Hét olyan cég is képviseltetni magát, akik a duális képzési rendszerben részt vesznek, így már most lesz lehetősége találkozni minden felvételi előtt álló diáknak a duális vállalati partnerekkel. Velünk lesz az AUTOLIV Kft., a Civitas Boutique Hotel, a FALCO Zrt., a Hotel Palatinus, a Hotel Szieszta, a HUNCARGO Transport Kft., a MAM-Hungária Kft. és a Pannonia Hotel is.

A program lezártaként pedig LKK-Szabadulószoba várja a legbátrabbakat, ahonnan akkor juthatnak ki a játékosok, ha jól figyeltek és tudnak a karra vonatkozó kérdésekre válaszolni.