Sopron.info.hu

Óév-búcsúztató, új évet köszöntő rendezvények, koncertek

  2009 dec 31 / #programajánló

Programajánló a 2009. év utolsó- , a 2010-es év első napjára: Óév-búcsúztató Sopron város fúvósaival, utcabál a Várkerületen tűzijátékkal, újév-köszöntő a Liszt-központban
Szilveszterkoncert – Sopron Város Fúvószenekara

Sopron Város Fúvószenekara hagyományos szilveszteri koncertjét tartja az MKB Arénában december 31-én, 16:00 órakor.

A Szilveszterkoncerten a közönséget köszönti dr. Fodor Tamás polgármester és Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője.

Utcabál a Kisvárkerületen az R-GO -val

December 31-én csütörtökön Sopronban a Kisvárkerület-Régi piactér lesz a helyszíne annak a szilveszteri bulinak, amelyen 22.30 órától a Flört zenekar szórakoztatja majd a közönséget.

A 2010. esztendő beköszöntének pillanatában 00.00 órakor felcsendül a Himnusz, majd dr. Fodor Tamás polgármester újévi köszöntőjét követően tűzijáték köszönti az új évet.

A 2010. év 15. percétől az R-GO együttes 1 órás élő koncertjére kerül sor a Kisvárkerület- Régi piactér helyszínen.

Újévi koncert

2010 január 1-jén, pénteken 18.00 órakor tartják az immár hagyományos Újévi koncertet a Liszt-központban.

A Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar hangversenyén közreműködik: Dárdai Borbála – zongora, a Sopron Táncegyüttes (művészeti vezető: Sipos Ferenc). Vezényel: Dárdai Árpád. Köszöntőt mond: Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője.

A műsoron: Joseph Haydn: D-dúr zongoraverseny, Weiner Leó: Divertimento, Kodály Zoltán: Intermezzo, Erkel Ferenc: Palotás.

Jegyek 2.500 forintért kaphatók a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ jegyirodájában. További információk a www.prokultura.hu oldalon.

sopron.hu