Sopron.info.hu

Olcsó szállások a VOLT-fesztiválra

  2007 máj 21 / #Volt Fesztivál 2007

VOLT 2007 Az idei évben összegyűjtötték Nektek VOLT-osoknak a Sopronban fellelhető összes szabad kollégiumi férőhelyet illetve a nagyobb intézményekhez tartozó vendégszobákat. Erről kérdeztem Rinner Gyulát, a http://www.voltszallas.info.hu/ főszervezőjét.

Honnan jött ez az ötlet?

Tősgyökeres soproni lévén minden évben figyelemmel kísértem a VOLT Fesztivál egyre fokozódó népszerűségét, és azt tapasztaltam, hogy az ebben az időpontban a városba látogató vendégek nehezen és körülményesen találtak szállást. Ezért gondoltam arra, a korábbi, a városi idegenforgalomban szerzett tapasztalataimból kiindulva, hogy egy körültekintéssel összegyűjtött, a fiatalok pénztárcáját, és igényeit szem előtt tartva kialakított honlap, leegyszerűsíti és megkönnyíti a szállásfoglalást a Fesztivál idejére.

A fesztiválozók milyen árért, és hogyan foglalhatnak?

A foglalást a nap 24 órájában bármikor on-line megtehetik, erről kollegáim visszaigazolást küldenek, amely a foglalással kapcsolatos minden információt tartalmazza. Az árak 1900 Ft-tól indulnak és a fizetés során üdülési csekket is elfogadunk! Ha esetlegesen további kérdések merülnek fel, telefonon is az érdeklődők rendelkezésére állunk.