Sopron.info.hu

Összeállt az edzőmeccsek, tornák programja

  2010 aug 17 / #sport

Elkészült a “menetrend”, összeállt a csapatunk felkészülésének egy igen fontos része, azaz az edzőmeccsek, felkészülési találkozók, valamint a kupák, tornák tervezett programja, menetrendje.

Amint arról Palotai Péter, csapatunk pályaedzője tájékoztatta honlapunkat, az első előkészületi találkozót szeptember 1-én játssza csapatunk az MKB Arénában, az ellenfél a SMAFC-NYME együttese lesz. Ezen a mérkőzésen természetesen még a válogatott játékosok s a légiósok nélkül lép pályára az SKC, bár megeshet, hogy Thomas Kelley – aki elképzelhető, hogy már augusztus utolsó napjaiban Sopronba érkezik – soproni játékosként bemutatkozhat a közönségnek.

Szeptember 4-én a bajnok és Magyar Kupa-győztes Zalaegerszeg látogat Sopronba. A jelzett napon a faipari kiállítás és vásár miatt biztos, hogy nem az MKB-Arénában fogadjuk a bajnokot, a helyszín még kérdéses. Várhatóan ekkor a két csapat még tudja a teljes játékoskeretét felvonultatni a válogatottak, valamint az akkortájt érkező légiiósok miatt. 8-án csapatunk utazik a bajnokhoz, viszonozva a ZTE látogatását, majd a tervek szerint 11-én Szombathelyen, a Falco otthonában lépnek pályára fiaink.

Szeptember 16-19-e között együttesünk – remélhetőleg már a komplett csapattal – Zalaegerszegen, a Göcsej-kupán szerepel, majd szeptember 23-tól 25-ig a hazai rendezésű Krasznai-kupán láthatják szurklóink az együttest. Október 2-án a Falco viszonozza a látogatásunkat, egy hétre, október 9-én rá pedig már kezdődik a bajnokság.

Természetesen a találkozók pontos kezdéséről is időben tájékoztatjuk szurkolóinkat.

sakc.hu